Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Πες τους kalo kouragio σαν τον Όλι Ρεν
Φοβάμαι μη μου βγει το kalo gamisi πρώτα...
Πες τους kalo kouragio σαν τον Όλι Ρεν
Η στεναχώρια σας είναι εμφανής και αμοιβαία. Χαχαχαχα...
Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αφού είναι φίλοι μας οι Γερμανοί και θέλουν το καλό μας!!!!!!φαίνεται ε?
Πολύς κόσμος "στεναχωρήθηκε"... δεν καταλαβαίνω όμως γιατί?
Μη μου βάζεις ιδέες και δεν θέλω πολύ... Αρκεί να μην της μοιάζει μόνο...Σωστάααααα
Πάρε μια Ρωσίδα βαπτισε την «μερκελ» και ξεκωλιασε την...
Και σε κάθε κάρφωμα να της πει να αναφωνεί «ya ya stufen snell»...!!
Δεν πειράζει. Κι αυτό ευχή είναι φίλε...
φαίνεται ε?
Πολύς κόσμος "στεναχωρήθηκε"... δεν καταλαβαίνω όμως γιατί?
Ο Τσώρτσιλ υποτίθεται ότι είχε πει το κορυφαίο: Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί.Μήπως γιατί έχουν γαμησει τον κόσμο όλο...
Έχουν ξεκινήσει δυο παγκόσμιους πολέμους νομίζω και έχουν γαμησει ολόκληρη την Ευρώπη με οικονομικό πόλεμο!!
Ο Τσώρτσιλ υποτίθεται ότι είχε πει το κορυφαίο: Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί.
Η Ιστορία λέει ότι μάλλον δεν το είπε, αλλά και πάλι το νόημα είναι το ίδιο...
Βοηθάς να έρθουν οι δύο λαοί πιο κοντά, επιτελείς σημαντικό έργο ;)Αν και οι περισσότερες τουρίστριες που εχω γαμησει είναι Γερμανίδες
(+ μια φέτος) είναι αντιπαθητικός λαός....
Τι μου θύμησες τώρα...Από τη χαρά μου θα κλείσω κι άλλο ραντεβού με call girl... Γαμώτο, κρίμα που δεν φέρνουν Γερμανίδες
Για λέγε, για λέγεΤι μου θύμησες τώρα...
Αν και οι περισσότερες τουρίστριες που εχω γαμησει είναι Γερμανίδες
(+ μια φέτος) είναι αντιπαθητικός λαός....
Η συνεισφορά του Νότου στο διψασμένο Βορρά ;)Ο Τζιμακος το ειχε πει πολυ σωστα...
Γερμανιδες τουριστριες που διψανε για σπερμα...
Τις ποτισαμε και θα συνεχισουμε να τις ποτιζουμε κανονικα...
Έτσι, έτσιΠραγματις... κανονικά έπρεπε να ανήκουμε στο διπλωματικό σώμα της Ελλαδος και ειδικότερα στο νευραλγικό τομέα της «σύσφιξης σεξουαλικών σχεσεων»....
Φρανκφούρτη 2010 Με δύο german call girls με τον κολλητό σχεδόν 2 ημέρες. Από εκεί και πέρα κύλισμα στην αμαρτία...Για λέγε, για λέγε
Βοηθάς να έρθουν οι δύο λαοί πιο κοντά, επιτελείς σημαντικό έργο ;)
Άσε που τρελενονται για λοκω...Ο Τζιμακος το ειχε πει πολυ σωστα...
Γερμανιδες τουριστριες που διψανε για σπερμα...
Τις ποτισαμε και θα συνεχισουμε να τις ποτιζουμε κανονικα...
Αυτά είναι!!!Φρανκφούρτη 2010 Με δύο german call girls με τον κολλητό σχεδόν 2 ημέρες. Από εκεί και πέρα κύλισμα στην αμαρτία...
Τα ξεχάσαμε αυτά... γαμω την κρίση μου...Αυτά είναι!!!