Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.086
- Πόντοι
- 2.606
εδώ ψιλό φθινόπωρο έχουμε σιθ εσείς εκεί ?
κι' εδώ περίπου τα ίδια.
εδώ ψιλό φθινόπωρο έχουμε σιθ εσείς εκεί ?
κουμπαρινι καλημέρα!κι' εδώ περίπου τα ίδια.
κουμπαρινι καλημέρα!
same allεδώ ψιλό φθινόπωρο έχουμε σιθ εσείς εκεί ?
same all
Όλη τη βδομάδα κάνει ζέστη και τα σ/κα σαρώνουν την Ελλάδα οι Ήρες και άλλοι αρχαίοι Δωριείς και Αχαιοί για να την σπάσουν στον κόσμο να μην μπορεί να πάει θάλασσα![]()
εγώ εργάζομαι πυρετωδώς που καιρός για μπανια σκ στις εξοχε, μπουκάλι,και άλλα τέτοια ωραία που έχουν την πολυτέλεια να έχουν οι θνητοι..καλημέρα κουμπαρούλα! πως είσαι?
χειμώνιασε, ώρα για μπου?![]()
Κι εμένα με βόλεψε για να ναι ειλικρινήςγια κάποιο περίεργο λόγο, εμένα μ' αρέσει όλο αυτό!!
Το σιαξα λιγουλάκιεγώ εργάζομαιπυρετωδώςκοπιωδώς που καιρός για μπανια σκ στις εξοχε, μπουκάλι,και άλλα τέτοια ωραία που έχουν την πολυτέλεια να έχουν οι θνητοι..
ε καλά δεν μας έχει λιώσει κιόλας στη ζέστη.. Όμως καθόλου δεν με ενοχλεί η δροσιά. Είμαι πολύ ικανοποιημενηsame all
Όλη τη βδομάδα κάνει ζέστη και τα σ/κα σαρώνουν την Ελλάδα οι Ήρες και άλλοι αρχαίοι Δωριείς και Αχαιοί για να την σπάσουν στον κόσμο να μην μπορεί να πάει θάλασσα![]()
εγώ εργάζομαι πυρετωδώς που καιρός για μπανια σκ στις εξοχε, μπουκάλι,και άλλα τέτοια ωραία που έχουν την πολυτέλεια να έχουν οι θνητοι..
δουλειά και διακοπές ? Ε είσαι Θεός όχι θνητος!ελπίζω να αμείβεσαι ( ή έστω να ανταμείβεσαι) και αναλόγως...
μάλλον είμαι από τους τυχερούς, συνδυάζω δουλειά και διακοπές (όσο μπορώ...).
παραμένω ... θνητός όμως!![]()
ελπίζω να αμείβεσαι ( ή έστω να ανταμείβεσαι) και αναλόγως...
μάλλον είμαι από τους τυχερούς, συνδυάζω δουλειά και διακοπές (όσο μπορώ...).
παραμένω ... θνητός όμως!![]()
δουλειά και διακοπές ? Ε είσαι Θεός όχι θνητος!
Μας λείψατε αγαπητέ!!!