blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.277
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα!
Καλημερα σας, λεβεντες!
Καλησπέρα σας κ. Popov
Χαίρομαι να βλέπω ότι «αμαρτήσετε» και εσείς!
Μια χαρα εκφραζομαι, γερολυκε, λεβεντη και σκιτζη, πουτανοθετη!Μην γίνεσθε υπερβολικός στις εκφράσεις σας...
Καλημέρα!
....
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...
.. Sorry αλλά πάω για ύπνο..
.. 3.5 ώρες πρωινό καρτέρι ...
Μια χαρα εκφραζομαι, γερολυκε, λεβεντη και σκιτζη, πουτανοθετη!
Τελικα δεν μου ειπατε. Γιατι τα ασπρα αβγα ειναι ασπρα;
Τελικα δεν μου ειπατε. Γιατι τα ασπρα αβγα ειναι ασπρα;
Ξερετε και παραξερετε. Καθε μερα τα μαζευετε απο τις ασπρες κοτες.Δεν έχω ιδέα.
Ερωτήστε τον κ. Vlandis4, που ζει το σχετικό παραλήρημα εδώ και μέρες ...
Η διαφορά είναι στην κόταΤελικα δεν μου ειπατε. Γιατι τα ασπρα αβγα ειναι ασπρα;
Ξερετε και παραξερετε. Καθε μερα τα μαζευετε απο τις ασπρες κοτες.
Καλος επιχειρηματιας πουλερικων εισαι και εσυ.Η διαφορά είναι στην κότα
Όσον αφορά την απόχρωση του αβγού, αυτή καθορίζεται ουσιαστικά από τα γονίδια, από το είδος της κότας που τα γεννάει. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, οι κότες με άσπρα φτερά και λευκούς λοβούς αυτιών γεννούν άσπρα αβγά, ενώ αυτές που έχουν καφετί-κόκκινο φτέρωμα και κόκκινους λοβούς αυτιών κάνουν καφέ αβγά. Κι αν δεν το ξέρατε, υπάρχουν είδη που κάνουν αβγά με μπλε απόχρωση και άλλα που γεννούν διάστικτα αβγά.
YΓ: τον Μπλιζ δεν τον νοιαζουν αυτες οι λεπτομερειες ,πολλα αυγα θελει να γεννανε και ας ειναι και ροζ ,ειναι σκληρος επιχειρηματιας
Η μαγεια ειστε εσεις.Τελικά ο κ. Vlandis4 έχει καταφέρει και σας έχει μαγέψει όλους σας ...
Η διαφορά είναι στην κότα
Όσον αφορά την απόχρωση του αβγού, αυτή καθορίζεται ουσιαστικά από τα γονίδια, από το είδος της κότας που τα γεννάει. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, οι κότες με άσπρα φτερά και λευκούς λοβούς αυτιών γεννούν άσπρα αβγά, ενώ αυτές που έχουν καφετί-κόκκινο φτέρωμα και κόκκινους λοβούς αυτιών κάνουν καφέ αβγά. Κι αν δεν το ξέρατε, υπάρχουν είδη που κάνουν αβγά με μπλε απόχρωση και άλλα που γεννούν διάστικτα αβγά.
YΓ: τον Μπλιζ δεν τον νοιαζουν αυτες οι λεπτομερειες ,πολλα αυγα θελει να γεννανε και ας ειναι και ροζ ,ειναι σκληρος επιχειρηματιας
εχω κοτετσι στο χωριοΣτον Μιμίκο εργάζεσθε;
Θα σας αφησω και θα σας επισκεφτω ξανα αργοτερα.
Μην ξεχασω. Τι καλα θα ητανε να εβγαινε χτες οξω. Γαμιεται η Γερμανια!!!