iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Πως με νοιωθεις εσυ ...
οχι πες μου υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να εισαι με δυο γυναικαρες ?
Ίσως το να είσαι με τρεις ;)
Πως με νοιωθεις εσυ ...
οχι πες μου υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να εισαι με δυο γυναικαρες ?
Ναι, αλλα το τραγουδι το ακουσε ο μπουστης. Ενω οι συντροφοι του μεινανε με το κουπι στο χερι.Να ενημερώσω ότι αμάρτησα ξανά και σύντομα θα εμφανιστούν ντοκουμέντα του ολισθήματός μου. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Οδυσσέας δέθηκε στο κατάρτι
Ίσως το να είσαι με τρεις ;)
Πρέπει όντωςπρεπει να το βαλω στην : to do list
Λες και ξερω εγω απο τετοια;
Σε περιμένει αφιέρωση σε επόμενη κριτική μου. Θα δεις σύντομα...Βλάξ ο κύριος που ερώτησε....
Ειδικά μπροστά στον εισαγγελέα ....
Όμως ομολογουμένως ρώτησε το πιο έμπειρο αλάνι!!!
Να ενημερώσω ότι αμάρτησα ξανά και σύντομα θα εμφανιστούν ντοκουμέντα του ολισθήματός μου. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Οδυσσέας δέθηκε στο κατάρτι
Πρέπει όντως
Σε περιμένει αφιέρωση σε επόμενη κριτική μου. Θα δεις σύντομα...
Το κακο ειναι οτι ηθελα να γελασω ρε γαμωτο, αλλα τελικα κοντευα να πνιγωΒλάξ ο κύριος που ερώτησε....
Ειδικά μπροστά στον εισαγγελέα ....
Όμως ομολογουμένως ρώτησε το πιο έμπειρο αλάνι!!!
Το κακο ειναι οτι ηθελα να γελασω ρε γαμωτο, αλλα τελικα κοντευα να πνιγω
Δυστυχώς έτσι είναι αγαπητέ!Φιλτατε ποιο ευκολο ειναι να πιασεις το Τζοκερ παρα να βρεις καλο διδυμο αυτη την περιοδο
ξεραιλα ...
κανα δυο τρια καλα που ηξερα ..πανε χαθηκαν απο την πιατσα
ποσο μαλον να βρεις τριδυμο ....
Είστε γενναιόδωρος και μεγαλόψυχος!Περιμένουμε με αγωνία να διαβάσουμε λεπτομέρειες για το ολίσθημα σας....
Μετά φυσικά θα σας δώσουμε «άφεση της αμαρτίας σας»!
Σύντομα θα αποκαλυφθούν όλαΠεριμένω με ανυπομονησία να δω με ποια κοπέλα συνουσιαστηκαμε και οι δυο μας αγαπητέ μου φίλε!
Είστε γενναιόδωρος και μεγαλόψυχος!
Δυστυχώς έτσι είναι αγαπητέ!
Σύντομα θα αποκαλυφθούν όλα
Τέτοιες ερωτήσεις δεν γίνονται ποτέ ενώπιον γυναικών. Να χρησιμοποιηθεί ο Σουδανός.Το κακο ειναι οτι ηθελα να γελασω ρε γαμωτο, αλλα τελικα κοντευα να πνιγω
Αγαπητέ μην ξεχνάτε ότι είστε στο νήμα της αμοιβαιότητας!Το ίδιο επιθυμώ και από εσάς εις τις δικές μου αμαρτίες να πράξετε!!!
Ουδείς το αμφισβήτησε...Τι τα φοραμε τα γαμημενα τα γαλόνια ...
Πλακα τα εχουμε τα ρημαδια ...
κατι ξερουμε απο τα βασικα τουλαχιστον