Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ο πουτανοθέτης αγνοεί επιδεικτικά όλα τα σχετικά σχόλιαΘα στρωσει το δρομο με πουππουλα
και κοτακια θα παρελαυνουν
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ο πουτανοθέτης αγνοεί επιδεικτικά όλα τα σχετικά σχόλιαΘα στρωσει το δρομο με πουππουλα
Αυτά είναιυποδοχές "αλλά" θεσσαλονίκη. Εως αύριον θα έχετε τις λεπτομέρειες της πτήσης .... Θα εγκατασταθώ επί τριημέρου ... έχω δουλειές και ... "δουλειές"
Θα στρωσει το δρομο με πουππουλα
Να παρεις δικο σου "φαγητο" γιατι αν περιμενεις απ το νηματοθέτη ...την εκατσες ...
Εχω παραγγείλει δύο "πεπόνια" DD![]()
Αυτά είναιυποδοχές "αλλά" θεσσαλονίκη. Εως αύριον θα έχετε τις λεπτομέρειες της πτήσης .... Θα εγκατασταθώ επί τριημέρου ... έχω δουλειές και ... "δουλειές"
Εσυ καλε μου φιλε ..παντα μιλαγες μεσα στην καρδια και στην ψυχή μου
Δωξα τω Θεω ..ξαναγυρισες ....
Επιστρέφω εις την κοπιώδην εργασίαν μου και αναμένω ενημέρωση.
Καλή συνέχεια με τους ανόητους που συνομιλείτε...![]()
Επιστρέφω εις την κοπιώδην εργασίαν μου και αναμένω ενημέρωση.
Καλή συνέχεια με τους ανόητους που συνομιλείτε...![]()
Εχω παραγγείλει δύο "πεπόνια" DD![]()
Είναι και η εποχή τους τώρα!Εχω την αμυδρα εντυπωση οτι γνωριζω ποια DD πεπονια εχετε παραγγειλει ...
Είναι και η εποχή τους τώρα!
Θα στρωσει το δρομο με πουππουλα
Παλιόπαιδα σταματήστε να πείραζετε τον καλόγουστο νηματοθετη μας!!
Εντάξει είμαστε όλοι σύμφωνοι ότι έκανε μια επένδυση του κωλου
Εεεε μια επένδυση της πουτσαςήθελα να πω...!!
Αλλά μην λησμονάτε ότι προκειται για τον notorious blizardeye... τον «φονεα των πιπινιων”!!!
Θα ευρεθω και εγω εις την πολη σας την ερχομενη εβδομαδα. Για κανενα μισαωρο ομως.Ειδοποιήστε εγκαίρως και θα σας υποδεχθώμεν εις το αεροδρόμιον, ως είθισται!
![]()
Θα ευρεθω και εγω εις την πολη σας την ερχομενη εβδομαδα. Για κανενα μισαωρο ομως.
Μονο για μση ωρα. (Θα εχει προηγηθει ομως καποιο τετραωρο στην Αθηνα.)Δεν εχει ουτε ενα ηδονοτριβειο της προκοπης ..τι να πας να κανεις ????