NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Παλικάρια, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπλιζ. Όπως είπα η ζωή είναι μικρή και να τη ζήσετε.
Η πρώτη επίσκεψή μου σε γιατρό σήμερα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία 100%. Έκλεισα χειρουργείο για τον επόμενο μήνα.
Ακολουθούν άλλοι 3 γιατροί μέσα στην εβδομάδα. Ελπίζω να μη με χώσουν μέσα όλοι γιατι ο ένας από αυτούς το μόνο που μπορεί να μου κάνει είναι λοβοτομή.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μην ανησυχείτε όλα καλά, την έζησα τη ζωούλα μου και είμαι αισιόδοξος.
Μην τα βάζετε μέσα σας... γιατί αυτά μας τρώνε. (ακούς Ζεμπού?)
Τα φιλιά μου σε όλους..
keep in touch![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Η πρώτη επίσκεψή μου σε γιατρό σήμερα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία 100%. Έκλεισα χειρουργείο για τον επόμενο μήνα.
Ακολουθούν άλλοι 3 γιατροί μέσα στην εβδομάδα. Ελπίζω να μη με χώσουν μέσα όλοι γιατι ο ένας από αυτούς το μόνο που μπορεί να μου κάνει είναι λοβοτομή.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μην ανησυχείτε όλα καλά, την έζησα τη ζωούλα μου και είμαι αισιόδοξος.
Μην τα βάζετε μέσα σας... γιατί αυτά μας τρώνε. (ακούς Ζεμπού?)
Τα φιλιά μου σε όλους..
keep in touch
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)