Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Είπα κι εγώ, τόσο κιμπάρης ...Κι αυτα ληγμενα; :S Σαν τις κοτες του;
Είπα κι εγώ, τόσο κιμπάρης ...Κι αυτα ληγμενα; :S Σαν τις κοτες του;
Τα λες αυτά γιατί οι Σκοπιανές πουτάνες δεν ακόμη και να σε πληρώνουν. Ας άνοιγε το Glamour παράρτημα στη Bitola και τότε να μας πασάριζες εθνική εγκράτεια!Συγγνωμη που δεν πηγαινα στα καζινο των Σκοπιων να παιξω, συγγνωμη που δεν πηγαινα να γαμησω Σκοπιανες πουτανες, συγγνωμη που δεν εβαζα βενζινη στα Σκοπιανα βενζιναδικα, συγγνωμη που δεν ψωνιζα απο τα Σκοπιανα σουπερ μαρκετ, συγγνωμη που δεν μετεφερα την επιχειρηση μου στα Σκοπια η στην Βουλγαρια, και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Ελπιζω να μην θεωρηθω προδοτης.
Της θείας σας το αντίδωρο, που θα σας αντέτεινε και η Έρη!Είμαι πολύ ανήσυχος πλέον για την διανοητική κατάστασή του. Η διανοητική ικανότητά του βαίνει μειούμενη και δη με γεωμετρική πρόοδο και κατατρύχεται από παραληρήματα και ψευδαισθήσεις. Μόνο η σεξουαλική ικανότητά του δεν έχει επηρεασθεί, τουλάχιστον έως σήμερα.
Πρέπει να του φερόμεθα με συγκατάβαση. Η περίπτωσή του δεν έχει επιστροφή στον κόσμο των υγιώς σκεπτομένων ανθρώπων.
Tης θειας σας ο κωλος το ξερω εγω. Αν τωρα στην Ερη δεν αρεσουν οι κωλοι, δεν μπορουμε να αλλαξουμε την λαικη ρηση.Της θείας σας το αντίδωρο, που θα σας αντέτεινε και η Έρη!
Υποκλίνομαι!Για τον φιλο μου τον κυριο Βλαντη, που ειναι ο μονος που εκτιμα τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες
Κι εγώ το ίδιο. Όχι μόνο σε σένα αλλά και στον jimαρα!Υποκλίνομαι!
Εσύ κε υποβρύχιε πουτανιάρη, αντί να πιεις κανένα καφέ, ρίχνεις likes;Κι εγώ το ίδιο. Όχι μόνο σε σένα αλλά και στον jimαρα!
Στο καφέ είμαι!Εσύ κε υποβρύχιε πουτανιάρη, αντί να πιεις κανένα καφέ, ρίχνεις likes;
Πιες τον να πάει στο διάολο και άσε τα likes!Στο καφέ είμαι!
Για τον φιλο μου τον κυριο Βλαντη, που ειναι ο μονος που εκτιμα τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες
Δηλώνω τον σεβασμό μου, τόσο κακό είναι;Πιες τον να πάει στο διάολο και άσε τα likes!
Μπλιζ ακούει; Το προτείνω ως ύμνο του νήματος!Δηλώνω τον σεβασμό μου, τόσο κακό είναι;
Άκου τώρα ένα των ημερών. Αφιέρωμενο!
Οφείλεις να την ως εθνική υποχρέωση!Μαγκες εχω μια κουκλα εδω Μακεντοσνκα, δεν μπορω να περιγραψω. Βορεια μακεδονια, ρε, και αμα γουσταρετε.
Μπλιζ ακούει; Το προτείνω ως ύμνο του νήματος!