NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ειδικοτης μου τα μπουρδελαθελω ...τα εχω κανει μπουρδελο αλλα σε προτιμω σε ρολο ποιητη και δεν θα σε ενοχλησω
ειδικοτης μου τα μπουρδελαθελω ...τα εχω κανει μπουρδελο αλλα σε προτιμω σε ρολο ποιητη και δεν θα σε ενοχλησω
Νικολα, στη δηλωση που κανουμε για οσα ξοδευουμε για μασσατζιδικα, σε ποια στηλη βαζουμε τα εξτραδακια; (Σιμ, κωλο κλπ);κλεινουμε και ισολογισμους ορνιθοτροφικων μοναδων συμφωνα με τα ΕΛΠ
Ωραία, ό,τι πρέπει δηλαδή τώρα για το καλοκαίρι. Θα το έχω στα προσεχώς
Γεια σου ερωτιάρη μου... που ανεβάζεις δυο-δυο τις κριτικές!
Το ψυγείο αυτό το πήρα πριν 4 μήνες και μου έχει βγει πολύ καλό!
Είναι το πιο καυλωτικο ψυγείο που είχα ποτέ
Και φυσικά είναι no frost!
Στις δωρεέςΝικολα, στη δηλωση που κανουμε για οσα ξοδευουμε για μασσατζιδικα, σε ποια στηλη βαζουμε τα εξτραδακια; (Σιμ, κωλο κλπ);
Ωραία, ό,τι πρέπει δηλαδή τώρα για το καλοκαίρι. Θα το έχω στα προσεχώς
Υπερ απορων κορασσιδωνΣτις δωρεές
στον κωδικο 69Νικολα, στη δηλωση που κανουμε για οσα ξοδευουμε για μασσατζιδικα, σε ποια στηλη βαζουμε τα εξτραδακια; (Σιμ, κωλο κλπ);
Νομίζω προβλέπεται μείωση φόρουΥπερ απορων κορασσιδων
Ωραίος!!!στον κωδικο 69
στον κωδικο 69
Θα νομίζει ότι ψάχνεις δικαιολογίες για να τον βλέπεις συνέχεια ;)παει καποιος να μου παρει τσιγαρα γιατι βαριεμαι να παω τριτη φορα περιπτερο σημερα?
ασε που θα με βρισει ο περιπτερας που τα παιρνω ενα ενα τα πακετα
πήρα και για το iqosΘα νομίζει ότι ψάχνεις δικαιολογίες για να τον βλέπεις συνέχεια ;)
και ετσι εμεινα μονος με 22 επισκεπτες
τι να κερασω παδγια?
τους επισκεπτες ειπα ρε ρεμαλια
Νταξειειειειειει....
Τι θα έλεγες να κεράσεις τους επισκέπτες μας από ένα καλαμάκι κοτόπουλο από τα φρεσκότατα «κοτακια» της πτηνοτροφικής μονάδος του πορνοθετη μας;;;;
Έτσι θα προωθήσουμε και την νέα του επένδυση !!
Αν εισαι φιλος του κωλο-γερου, ποτε δεν θασαι μονοςκαι ετσι εμεινα μονος με 22 επισκεπτες
τι να κερασω παδγια?