blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.634
- Πόντοι
- 26.096
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας, της ειλικρινείας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης![/size]
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας, της ειλικρινείας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης![/size]
Όλοι για έναν και ένας για όλους!!!
Παιδγια τελειωσαν και οι πανελληνιες λεει, άλλη μια γενια πιπινιων στις παραλίες
τρεξτε
Μην μιλας για πιπινια σου λεω εχω τσουρουφλιστειΠαιδγια τελειωσαν και οι πανελληνιες λεει, άλλη μια γενια πιπινιων στις παραλίες
τρεξτε
[size=10pt]Υπόψη ότι τρέχει και η ψηφοφορία μας.
ΨΗΦΙΣΤΕ μήπως και βρούμε απάντηση στο θέμα που μας ταλανίζει, ω Ζωντανά![/size]
τη φοβαται τη φωτια ο τσουρουφλισμενος ρε?Μην μιλας για πιπινια σου λεω εχω τσουρουφλιστει
τι θα γινει με τα κοτάκια?
Όλοι για έναν και ένας για όλους!!![size=30pt]Το νήμα της αληθείας, της ειλικρινείας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης![/size]
Μεχρι και εγω την φοβηθηκα που ειμαι γνωστος μαλακαςτη φοβαται τη φωτια ο τσουρουφλισμενος ρε?
Μπα, όχι για όλα, μερικά δίνουν και την Τρίτη. Χαχαχα...Παιδγια τελειωσαν και οι πανελληνιες λεει, άλλη μια γενια πιπινιων στις παραλίες
τρεξτε
Ρε ζημιά με τα κοκόρια!τι θα γινει με τα κοτάκια?
Όσα δεν φτάνουν οι αλεπούδες τα κάνουν....Δεν μας ενδιαφέρουν τα πιπίνια ...
Η γριά κότα με το ζουμί σας αρέσει όμως ...Σεις γνωρίζετε καλώς πόσο απεχθάνομαι τα πουλερικά και ως εκ τούτου το τρολάρισμά σας δεν πιάνει ... Μόνο ο κ. Vlandis4 χαίρεται με αυτά ...
Η γριά κότα με το ζουμί σας αρέσει όμως ...