Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Μόλις ξεκίνησε η παραγωγή από τα δίκροκα. Ετοιμάζουν και αβγά κόκορα τώρα.Κάνετε παραγωγή και με άσπρα αβγα;
Καλημέρα σας!
Μόλις ξεκίνησε η παραγωγή από τα δίκροκα. Ετοιμάζουν και αβγά κόκορα τώρα.Κάνετε παραγωγή και με άσπρα αβγα;
Καλημέρα σας!
καληνυχταΠρος το παρών θα αποσυρθώ. Την καλημέρα μου σε όλους και ειδική καλημέρα στον αβγοθέτη!
Μόλις ξεκίνησε η παραγωγή από τα δίκροκα. Ετοιμάζουν και αβγά κόκορα τώρα.
http://[URL unfurl="true"]www.womantoc.gr/content/articles/0/article_2006/inline/in__2006_56dd66804d050.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποτε προλαβες και με εβγαλες φωτο μωρη πετουγια?
εριξα ενα νεο μοντερνο κουρεμα τοσο καταπληκτικο που φοβαμαι μην κυκλοφορησω εξω και πεφτουν πανω μου τα πιπινια
Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει αβγά ...Προς το παρών θα αποσυρθώ. Την καλημέρα μου σε όλους και ειδική καλημέρα στον αβγοθέτη!
Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει αβγά ...
ποτε προλαβες και με εβγαλες φωτο μωρη πετουγια?
ασε ρε, εσυ εισαι που κρυβοσουν και εκανες μανικιουρ, μου το ειπε η ΓιωταΜου την έστειλε η Καίτη που κάνει πιστολάκι
Την έψηνα να βάλει και σφαίρες, αλλά δεν...
Όταν μειωθεί η παραγωγή από "κοτάκια¨ ασφαλώς, αναλαμβάνει και τη γονιμοποίηση!Την ωοσκόπηση εικοτολογώ ότι την έχει αναλάβει η μονομελής επιτροπή.
Οφείλω να εργασθώ και ως εκ τούτου σας αγνοώ όλους σας επιδεικτικά και αποσύρομαι εις την κοπιώδην εργασίαν μου!
το ειδα αυτο, προλαβα
δεν το είχες παρει είδηση?
καλημέρα σε επενδυτές και μη.
εκανες μπικινι?Πάλι καλά που δεν σας είπαν για την αποτρίχωση.
ΚΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗκαλημερα σας κυριοι ...αλλου τα κακαρισματα κι αλλου γενναν οι κοτες
εβαλε και 3 ο Ροναλντος ο αχώνευτος :S