athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
Δεν ξερω σεις μηπως μπορειτε να σκεφτειτε κατι;Τινί τρόπο, αγαπητέ;
Δεν ξερω σεις μηπως μπορειτε να σκεφτειτε κατι;Τινί τρόπο, αγαπητέ;
Δε συνεργάζομαι αγαπητέ, ίσως να το έχω προτιμήσει περισσότερες φορές. Αλλά ούτε για το Glamour θα ήξερα.Μονο με το Γκλαμουρ συνεργαζεστε;
Και όμως, απεχθάνεται τα πιπίνια!Και εγω στο σπιτι μου λεω στη γυναικα μου οτι της ειμαι πιστος. Πειτε μου κανενα αλλο με τον Τοτο, ισως γελασω περισσοτερο
Υ.Γ. Για να σας κερασει μπουγατσα ο νηματοθετης, εσεις μαλλον θα του κανατε καποιο γκλαμουρατο δωρο.
Η, μηπως εγινε το αντιθετο;
Φανερώνει μια άποψη! Μιλάγατε περί καλτίλας.Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω ενα σημειο απο τις κριτικες που κανουμε. Το σημειο που αναφερεται στην πεολειχια χωρις προφυλακτικο και την εκσπερματιση εντος της στοματικης κοιλοτητας. (Μα απο ποιον πουστη κολλησα αυτη τη γλωσσα;) Τα φτυνει, η τα καταπινει. Τι μας ενδιαφερει εμας τι τα κανει;
Εγω; Πιστοτατος.Και όμως, απεχθάνεται τα πιπίνια!
Δεν ειστε πιστός στη σύζυγό σας;
Προς στιγμήν σας παρεξήγησα ...Εγω; Πιστοτατος.
Ποτε δεν εκανα ερωτα με αλλη γυναικα, το ορκιζομαι. Μονο σεξΠρος στιγμήν σας παρεξήγησα ...
Πένεται ...
6:30 πλατεία Ελευθερίας. Εμείς, οι οδοκαθαριστές και κάτι ξενύχτηδες ...
Μονο; Εσεις τετρασφαιρο τον ανεβοκατεβαζετεΉπιατε και μάλιστα διπλό!
Και τετράσφαιροι είπες..? Πω πω πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι... Από αύριο check up...
Εκεί δεν συναντηθήκαμε;Πλατεία Ελευθερίας;;;;
Φρονώ ότι η εργαζομένη Michelle σας έχει πάρει τα μυαλά και είστε εκτός τόπου ...
Για ρωτήστε τη γνώμη του για τα πιπίνιαΜονο; Εσεις τετρασφαιρο τον ανεβοκατεβαζετε
Εκεί δεν συναντηθήκαμε;
Ξερω, ξερω. Δεν τα γουσταρει, τα βατευει μονο και μονο για να εξορκισει το κακο.Για ρωτήστε τη γνώμη του για τα πιπίνια
Εξηγούσα τι αντίκρυσα στον τοπο συνάντησης. Στη δε παρανομία, εσείς ως εχέφρων νομικός με προτρέχετε!Εκεί σεις επιλέξατε να σταθμεύσετε [ παρανόμως ] το όχημά σας.
Τον καφέ σας αλλού τον ήπιατε ...
Αν δεν έχουν εμμηνόπαυση τις σιχαίνεται!Ξερω, ξερω. Δεν τα γουσταρει, τα βατευει μονο και μονο για να εξορκισει το κακο.
Μα για να σας προσφερει τις νομικες του υπηρεσιες και μετα να του εχετε υποχρεωση.Εξηγούσα τι αντίκρυσα στον τοπο συνάντησης. Στη δε παρανομία, εσείς ως εχέφρων νομικός με προτρέχετε!
Θα το πλήρωνε ο ίδιος και καμμία υποχρέωση δε θα είχα! Αστική ευθύνη των συμβούλων του!Μα για να σας προσφερει τις νομικες του υπηρεσιες και μετα να του εχετε υποχρεωση.
Και για ποιαν τον συμβουλεψατε;Θα το πλήρωνε ο ίδιος και καμμία υποχρέωση δε θα είχα! Αστική ευθύνη των συμβούλων του!