erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ενώ απ τη μέση και πάνω ετοιμαζεσαι για ΝόμπελΑπό υγεία καλά. Από την μέση και κάτω ησυχία.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ενώ απ τη μέση και πάνω ετοιμαζεσαι για ΝόμπελΑπό υγεία καλά. Από την μέση και κάτω ησυχία.
Ναι, τι να σου πω.ενώ απ τη μέση και πάνω ετοιμαζεσαι για Νόμπελ![]()
θα εκνευρίζομουν αλλά θα σπάσει το μποτοξ στα βυζαΧάλασε το μπου![]()
![]()
εγώ περιμένω το Νόμπελ της εφορίαςΝαι, τι να σου πω.
Χάλασε το μπουμου ειπανε τα παιδιά εδώ η φρι φακ η τέλος. Και τα πήρα γιατί εγώ θέλω να πληρώνω![]()
εγώ περιμένω το Νόμπελ της εφορίας![]()
ζηλευεις που κάνω σεξ? Σε αντίθεση με εσένα που για να δεις κωλο πρέπει να σου δώσει άδεια η πεθερά ?βρηκες γκομενο μωρη καμπια?![]()
ζηλευεις που κάνω σεξ? Σε αντίθεση με εσένα που για να δεις κωλο πρέπει να σου δώσει άδεια η πεθερά ?
ζηλευεις που κάνω σεξ? Σε αντίθεση με εσένα που για να δεις κωλο πρέπει να σου δώσει άδεια η πεθερά ?
είσαι αετοπουλο μεγάλο πρέπει να έχεις αι κιου πάνω από εξηντατο ψιλιαστηκα ότι καποιος φουκαράς θα σου τον ακουμπάει, γιατι αραιωσες τις εμφανισεις σου στο νημα των γεροπουστηδων...![]()
είσαι αετοπουλο μεγάλο πρέπει να έχεις αι κιου πάνω από εξηντα![]()
ημουν σιγουρος ότι όταν θα ψωφολογουσες, θα σε εβρισκαν μετα από μερες από την μυρωδια περιτρυγυρισμενη από τις δεκάδες γατες σου...αφου βρηκες τον μπουχεσα, παντρεψου να σωθεις…
(φιλικη συμβουλη από έναν χυστη μυστη του ερωτα)![]()
:-Καλώς ηρθα ξεφτιλες του διαδικτύου![]()
Που είναι ο άγιος να αγιασουμε επιτέλους
Έχουν πεθάνει προ πολλού![]()
![]()
Εσύ που χάθηκες?
...δεν αφηνεις τα σαπια λεω γω?υποκριτη?αχαχα
Μαλακα, οταν πεθανω θα σε καλεσω στην κηδεια μου να πεις τον επικηδιο. Ενταξει;ημουν σιγουρος ότι όταν θα ψωφολογουσες, θα σε εβρισκαν μετα από μερες από την μυρωδια περιτρυγυρισμενη από τις δεκάδες γατες σου...αφου βρηκες τον μπουχεσα, παντρεψου να σωθεις…
(φιλικη συμβουλη από έναν χυστη μυστη του ερωτα)![]()
ω αγιε χαου μπου γιου μπου. Περίεργη γιατίΚαλή σας εσπέρα.
Περίεργη η συγκυρία που εμφανιστήκατε....![]()
ω αγιε χαου μπου γιου μπου.
ω αγιε χαου μπου γιου μπου. Περίεργη γιατί
Για ποτε λες να αναχωρησεις τυπε?Μαλακα, οταν πεθανω θα σε καλεσω στην κηδεια μου να πεις τον επικηδιο. Ενταξει;![]()