erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αποκλείεται οι άντρες δεν κάνουν μλκιες. Θα μπερδεύτηκες σίγουραθα βρεις σιγουρα "καθηγητες" με ντοκτορα σε αυτο
αποκλείεται οι άντρες δεν κάνουν μλκιες. Θα μπερδεύτηκες σίγουραθα βρεις σιγουρα "καθηγητες" με ντοκτορα σε αυτο
ο πόντιοθ πιλάτοθ Μελατος μου λείπει τώρα που είπες μέλι.ΠολύΠολλή μοναξιά χωρίς τον πιλατο
Έδωσες το γατί?ο πόντιοθ πιλάτοθ Μελατος μου λείπει τώρα που είπες μέλι. Πολύ μοναξιά χωρίς τον πιλατο
αποκλείεται οι άντρες δεν κάνουν μλκιες. Θα μπερδεύτηκες σίγουρα
Έδωσες το γατί?
Πήρες σκυλάκο?
Θηλυκό yorkie?
http://[URL unfurl="true"]www.lovethispic.com/uploaded_images/30026-Girly-Yorkie.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το έχω στείλει διακοπές. Αλλά με χτύπησες με ένα πελώριο βέλος στις ευαισθησιες μου. Τι όμορφο μπουμπούκι
ο πόντιοθ πιλάτοθ είναι ο γάτος μου. Αυτοί μου τον λένε Μελατο αν είναι δυνατόν..
δεν εννοουσα αντρες αποκλειστικα
ατιμη γραμματικη...
ο πιλατος ποιος ειναι?
Καλώς να το δεχθείς ξανά πίσω ξεκούραστο από τις διακοπές τουτο έχω στείλει διακοπές. Αλλά με χτύπησες με ένα πελώριο βέλος στις ευαισθησιες μου. Τι όμορφο μπουμπούκι
Πανάκριβο.Είχε ένας γνωστός μου μέσα σε διαμέρισμα.Του είχε γαμήσει το σπίτιΣκυλί δεν είχα ποτέ. Κρίμα γιατί τα λατρευω.Τα Μικρά μου φαίνονται σαν ψεύτικα. Αν είχα σκυλί θα ήθελα Ακιτα
Καλησπερα, κυρια.Καλησπέρα μπλιζ
Τυπε και εσυ στο Γιουρογκρουπ ησουν και ελειπες ολη μερα?ανησυχησε και ο κοσμος,σε ψαχνανεΕληξε το eurogroup.
Καμια αποφαση.
Καλησπερα.
Ε σε διαμέρισμα τι περιμενεις. Πανάκριβο ?πόσο δηλαδή έχουν ?Πανάκριβο.Είχε ένας γνωστός μου μέσα σε διαμέρισμα.Του είχε γαμήσει το σπίτι
κ. συνάδελφε καλησπερα.Εληξε το eurogroup.
Καμια αποφαση.
Καλησπερα.