blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μην το λες αυτό...
Ένα Φυτωριο στο νησί ξεσκιζεται στα δίφραγκα!!![]()
Ο κ. Vlandis4 είναι αυτοφυής!
![Worship :worship: :worship:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/worship.gif)
Μην το λες αυτό...
Ένα Φυτωριο στο νησί ξεσκιζεται στα δίφραγκα!!![]()
Φαρμακόγλωσσες ...Ποιος φαρμακόγλωσσος τα λέει αυτά;
Αχ πως με πάχυνε ο γλυκούλης! Μια το φαΐ, μια το «γλυκό» ...
Υπήρξα αυτήκοος μάρτυς!
Αχ πως με πάχυνε ο γλυκούλης! Μια το φαΐ, μια το «γλυκό» ...Οι εργαζόμενες που βρίσκουν εσώρουχα και καλλυντικά άλλων εργαζομένων εις την οικίαν σας ...![]()
Δεν καταλαβαίνω γρι για ποια και τι λες. Εσύ δεν μας είπες ποιανής θα τρίψεις την πλατούλα σήμερα Τρίτη που είναι;Στην .... όμως της έτριβες την πλατούλα ...
Αχ πως με πάχυνε ο γλυκούλης! Μια το φαΐ, μια το «γλυκό» ...
Υπήρξα αυτήκοος μάρτυς!
Στην .... όμως της έτριβες την πλατούλα ...
Δεν καταλαβαίνω γρι για ποια και τι λες. Εσύ δεν μας είπες ποιανής θα τρίψεις την πλατούλα σήμερα Τρίτη που είναι;
Ο Νικοτρίβης την επόμενη φορά που θα έρθει για σπαγγέτι με κιμά θα του τρίψω λευκό σαπούνι αντί για μυζήθρα στα μακαρόνια!![]()
Στην .... όμως της έτριβες την πλατούλα ...Ο Νικοτρίβης την επόμενη φορά που θα έρθει για σπαγγέτι με κιμά θα του τρίψω λευκό σαπούνι αντί για μυζήθρα στα μακαρόνια!![]()
Ο Κατινοθέτης έστησε κιόλας αυτί...
Όχι, αλλά ξέρω να μαγειρεύω. Αλλά ο νικοτρίβης θα δηλητηριαστεί! Μην σου πω και ότι στην χωριάτικη θα του βάλω βαλβολίνη αντί για ελαιόλαδο!Εχετε σπαγγετερια...;;;![]()
Καλά γαμήσια!Οφείλω να υπάξω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
Όχι, αλλά ξέρω να μαγειρεύω. Αλλά ο νικοτρίβης θα δηλητηριαστεί! Μην σου πω και ότι στην χωριάτικη θα του βάλω βαλβολίνη αντί για ελαιόλαδο!
Είναι για τον πουτανοθέτη, είναι σε διατροφή!Η δεξια μερίδα είναι ελλιπής...![]()
![]()
Καλη σας μερα κυριοι....
Δε μου λετε τα μικρα δεν εχουν σχολειο σημερα ..?
Γιατι ειναι εδω και κανουν φασαρια ?