Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Ρε πανιβλακα νηματοθετη δεν ξερω τι ειναι το χειρωτερο με σενα
Οι σαπιες οι γριες που ανεβαζεις ή που
μαζεψες τους γαυρους ????
Ομολογείτε δηλαδή, κ. συνάδελφε, την ύπαρξη ερυθρόλευκης παράγκας;
καλα στα αρχιδια μας για τους προπονητες...μια χαρα σας σουβλιζει και ο βαγγελας μοναχος του
Μήπως εκτός από οικογενειάρχης ήτανε και φιλόδοξος;ε αυτος εφυγε μονος του τυπε..τι να καμουμε???
σκεφτηκε ο προεδρας να του ριξει καμια τσουτσουνοπαιρνοβα από διπλα του και να του κανει κλειστο 5ετες συμβολαιο, αλλα αυτος ηταν οικογενειάρχης... :S :S :S
Μόνοι μας πάμε και μόνοι μας φεύγουμε! Κανείς δεν μας φέρνει, κανείς δεν μας διώχνει!Ρε πανιβλακα νηματοθετη δεν ξερω τι ειναι το χειρωτερο με σενα
Οι σαπιες οι γριες που ανεβαζεις ή που
μαζεψες τους γαυρους ????
ομολογω ότι ο βαγγελας σας κανει δωρεαν κωλονοσκοπησεις
Μόνοι μας πάμε και μόνοι μας φεύγουμε! Κανείς δεν μας φέρνει, κανείς δεν μας διώχνει!
Αδερφέ, να σου πω ένα όνομα προπονητή που θα μπορούσε να επενδύσει ο Βαγγέλας και συνάμα ο Ολυμπιακός και να δώσει τα κλειδιά να κάνει κουμάντο όπως θέλει αυτός στην ομάδα; Αλλά ό,τι πει αυτός, ευαγγέλιο!
Καλό βόλι!Μιας και πιασατε τα ποδοσφαιρικα που δεν εχω ιδεα
και μιας και δεν πολυμιλατε ...
να σας ευχηθω καλο ΣΚ και να περνατε ολοι καλα
Να μιλάτε ωραία κύριε !πες ρε μαλακα ψευτη οτι ειχες 24 χρονια αναβολη γιατι εκανες τεσσερα χρονια καθε ταξη
βλαμμενε
Κόψτου το χαρτζηλίκι να δεις πως μιλάει όμορφα.Να μιλάτε ωραία κύριε !
Κόψτου το χαρτζηλίκι να δεις πως μιλάει όμορφα.
φιλε μου αγαπημενε. Που θες να σε παω .... οτι θες .... μεχρι και την κοπελα θα πληρωσω να γαμησεις.Να μιλάτε ωραία κύριε !
φιλε μου αγαπημενε. Που θες να σε παω .... οτι θες .... μεχρι και την κοπελα θα πληρωσω να γαμησεις.
Μονο να μου κανεις την τιμη να σε περιμενω πινοντας καφε :-*
Για το καλό σας το είπα.Και μετά λες σε εμένα και τον sithlord καλύτερα να μη σε γνωρίσουμε
πρπει να πω στο μπλιζ να βαλει μια νεα ψηφοφορία.
οταν εχεις δουλεια για 24 ωρες την ημερα και δεν εχεις ορεξη και δουλευεις μολις 4 γιατι το μυαλο δε συγκεντρωνεται............. τι λυσεις υπαρχουν?