Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχει πάντα φοβερό ενδιαφέρον να ακούς είτε από γυναικοπαρέα είτε από αντροπαρέα σχόλια για το άλλο φύλο. Και η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι πάντα πιο κάφροι  :2funny: :2funny: :2funny:

ισχύει και πραγματικά απορώ πως μπορεί να γίνεται αυτό. :headbang: :headbang:
ασθενές φύλο λέει μετά... :effemine:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι το φαινόμενο είναι διαχρονικό. Δεν είναι του τελευταίου αιώνα

Συμφωνώ.
Απλά δεν ήθελα να δημιουργήσω μία ακόμη διένεξη και γι΄ αυτό προτίμησα να το θέσω ως αποτέλεσμα μίας διαχρονικής εξελικτικής πορείας...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ορισμένες αναλύεται και 1 και 2 χρόνια καμιά φορά... :S :S :S :headbang: :headbang:

Επιτρέψατέ μου να διαφωνήσω.
Σε ένα δευτερόλεπτο καταλήγουν σε συμπέρασμα και αυτό διαρκεί εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αν αντικαταστήσεις στο πείραμα Χάρλοου τους πίθηκους με ανθρώπους βγάζεις πολλά συμπεράσματα
πως δημιουργείτε η ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι που δεν υπάρχει.
Το ακόλουθο πείραμα, αποδίδεται στον Αμερικανό ψυχολόγο ερευνητή Χάρι Χάρλοου (Harry Harlow) και φέρεται να συνέβη στην δεκαετία του '60. Ο Χάρλοου είχε πραγματοποιήσει και άλλα πειράματα με πιθήκους, με σκοπό να μελετήσει την κοινωνική τους συμπεριφορά, κάτω από διάφορες συνθήκες.

Στο συγκεκριμένο πείραμα, ο Χάρλοου έκλεισε πέντε πιθήκους σε ένα μεγάλο κλουβί, στην οροφή του οποίου κρέμονταν δεμένη με σκοινί μια μπανάνα. Ακριβώς κάτω από την μπανάνα, ο Χάρλοου τοποθέτησε μια σκάλα, έτσι ώστε οι πίθηκοι να μπορούν ν' ανεβούν και να την πάρουν.

Όταν ένας πίθηκος επιχειρούσε να ανεβεί την σκάλα για να πιάσει την μπανάνα, τότε όλοι οι πίθηκοι καταβρέχονταν με παγωμένο νερό. Όταν σταματούσε το κατάβρεγμα με το παγωμένο νερό, οι πίθηκοι επιχειρούσαν και πάλι ν' ανεβούν την σκάλα και να πάρουν την μπανάνα, αλλά η νέα ψυχρολουσία που ακολουθούσε, τους έκανε να σταματούν την προσπάθειά τους. Αφού επαναλήφθηκε η ίδια διαδικασία για μερικές φορές ακόμα, στο τέλος οι πίθηκοι εγκατέλειψαν τελείως την προσπάθεια τους να πάρουν την μπανάνα, συνδέοντας και συσχετίζοντας την τιμωρία τους με το παγωμένο νερό μ' αυτήν ακριβώς την προσπάθεια.

Στην επόμενη φάση του πειράματος, ο Χάρλοου αντικατέστησε τον έναν από τους πιθήκους, με έναν άλλον που δεν είχε την εμπειρία της ψυχρολουσίας. Όταν αυτός -φυσιολογικά- επιχείρησε να ανέβει την σκάλα για να φτάσει την μπανάνα, τότε οι υπόλοιποι τέσσερις πίθηκοι που γνώριζαν τις συνέπειες της προσπάθειάς του, του επιτέθηκαν εμποδίζοντάς τον να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Το ίδιο σκηνικό συνέβαινε, έως ότου ο νεοφερμένος πίθηκος εμπέδωσε πως η προσπάθειά του να πάρει την μπανάνα εξαγρίωνε τους άλλους τέσσερις πιθήκους που του επιτίθονταν με πολύ άγριες διαθέσεις, οπότε σταμάτησε κι αυτός οριστικά την προσπάθεια του ν' αποκτήσει την μπανάνα.

Στην συνέχεια, ο Χάρλοου αντικατέστησε έναν ακόμη πίθηκο. Κι αυτός, ο νέος πίθηκος, όπως ήταν αυτονόητο θέλησε να σκαρφαλώσει στη σκάλα και να πιάσει την μπανάνα. Και πάλι όμως εξελίχτηκε η ίδια σκηνή: Οι υπόλοιποι πίθηκοι, μαζί κι αυτός που δεν είχε καταβραχεί με παγωμένο νερό, του επιτέθηκαν ματαιώνοντας την προσπάθειά του.

Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε, έως ότου αντικαταστάθηκαν όλοι οι πίθηκοι. Έτσι, τώρα, στο κλουβί υπήρχαν πέντε πίθηκοι, που κανένας τους δεν είχε δεχτεί την τιμωρία της ψυχρολουσίας και φυσικά αγνοούσαν για ποιον λόγο συνέβαινε αυτή. Κάθε φορά όμως γίνονταν το ίδιο ακριβώς πράγμα: Ο νεοφερμένος πίθηκος που επιχειρούσε να πάρει την μπανάνα, δέχονταν την επίθεση των υπόλοιπων. Γίνονταν δηλαδή υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα»

Κτηνώδες ως πείραμα...
Σοφότατο όμως το συμπέρασμά του!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου και φυσικά υπερβάλλω...
Τι να γίνεται άραγε στο Λουτράκι? :think: :think:

Δεν γνωρίζουμε για Λουτράκι.
Ασχολούμεθα με την ανέγερση του Καταφυγίου / Εξοχικού του νήματος στο Μενίδι ...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως, εγώ θα πω το εξής. Σήμερα ο άντρας όπως εγώ τουλάχιστον τον είχα στο μυαλό μου και η γυναίκα όπως υπήρχε στο αντρικό μυαλό παλαιότερα, αποτελούν ήδη προς εξαφάνιση.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
Επιτρέψατέ μου να διαφωνήσω.
Σε ένα δευτερόλεπτο καταλήγουν σε συμπέρασμα και αυτό διαρκεί εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν!

Φίλε μου αυτό δεν είναι γυναικείο είναι γενικό. Το κόλλημα δεν έχει φύλο. ;)

Έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου και φυσικά υπερβάλλω...
Τι να γίνεται άραγε στο Λουτράκι? :think: :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[size=30pt]Πείτε την γνώμη σας για τους Γεροντοέρωτες στην Ψηφοφορία μας![/size]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Ο κ. troubakhs μου απεχώρησε από το νήμα μας ...  :dunno:
Αιτία της αποχώρησής του είναι ότι θεωρεί ότι ο νηματοθέτης απαξίωσε την συμβουλή του ότι αν προσφέρουμε σε ένα θήλυ μία αλόη σε γλαστρίτσα από το ΙΚΕΑ, θα την βγάλουμε γκόμενα ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
αμα χαρισεις αλοη (δικια σου) βγαζεις γκομενα....καρατσεκαρισμενο....

Ωραία λοιπόν!
Ξεκίνησα την καλλιέργεια...  :rockon:
Μάτσο οι γκόμενες ...!!!  :grin:
URL]]

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ωραία λοιπόν!
Ξεκίνησα την καλλιέργεια...  :rockon:
Μάτσο οι γκόμενες ...!!!  :grin:
https://[URL unfurl="true"]www.medicalland.gr/wp-content/uploads/2018/03/%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B5.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Μήπως η αλόη ήτο αλληγορικό?  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μήπως η αλόη ήτο αλληγορικό?  :think:

Όχι.
Είχε μία αλόη [ από το ΙΚΕΑ ] στο μπαλκόνι του που γέννησε 3 αλοάκια. Λέει ότι μεταφύτευσε το ένα από αυτά σε μία γλαστρίτσα, το προσέφερε σε ένα θήλυ και την έβγαλε γκόμενα.
Έκανα το ίδιο, αγοράζοντας μία αλόη από το ΙΚΕΑ. Την προσέφερα σε ένα θήλυ και αυτή με απεκάλεσε < τσίπη > ...  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom