Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Sugar daddy και σεις;![]()
Εσεις δεν δικαιουστε δια να ομιλειτε που ελεγε και ο Μενιος ( οχι ο Φουρθιοτης )
Sugar daddy και σεις;![]()
Εσεις δεν δικαιουστε δια να ομιλειτε που ελεγε και ο Μενιος ( οχι ο Φουρθιοτης )
Ερωτευτηκε ο Βλανδής :-
Παληκαράκια 60 ετών ήμασταν το 1989, που τα έλεγε αυτά ο [ τεθνεώς ] Μένιος Κουτσόγιωργας ... Νιάτα! Στίβαμε τις πέτρες τότε ...
Φευ!
Και η αλήθεια είναι ότι από αυτόν δεν περίμενα τοιούτο ολίσθημα ...
Λίγοι παραμένουμε αλώβητοι στο παρόν νήμα και διά τούτο οι λίγοι ημείς εψηφίσαμε την επιλογή < Ουστ > εις την ψηφοφορίαν μας.
οι δυο μας μαλλονΦευ!
Και η αλήθεια είναι ότι από αυτόν δεν περίμενα τοιούτο ολίσθημα ...
Λίγοι παραμένουμε αλώβητοι στο παρόν νήμα και διά τούτο οι λίγοι ημείς εψηφίσαμε την επιλογή < Ουστ > εις την ψηφοφορίαν μας.
Ειδες ομως τοτε ο "Αντρεα που μας πας με 3 by pass " δοξαζε προκαταβολικα το νημα
αν ζουσε επρεπε να τον εχουμε επιτιμο μελος ....( ηξερε και αυτος να διαλεγει ο μπαγασας )
Αισταδιαλα ρε Αλωβητε ....που λεει και ο συντροφος Popov
Δεν είμεθα λιγούρηδες, ξεμωραμένοι γέροι ως ήτο ούτος, κύριε!
Είμεθα μόνο γέροι ...
τωρα δεν μπορω, έχω νευρα και φρικτό πονοκέφαλο.Και σεις Αλωβητος κυριε γειτονα ?
ε να κανετε κομα να κατεβετε στις εκλογες με τον "αδελφο" σας
οι δυο μας μαλλον
τωρα δεν μπορω, έχω νευρα και φρικτό πονοκέφαλο.
υπάγω![]()
Ο τιμώμενος, κ. Vlandis4, διατί δεν εισέρχεται να συνομιλήσωμεν;![]()
Πονοκεφαλο λεω και εγω οτι εχω, στη γυναικα μου, εδω και τριαντα χρονια, οταν μου ζηταει να κανουμε σεχ.τωρα δεν μπορω, έχω νευρα και φρικτό πονοκέφαλο.
υπάγω![]()
Dignus est intrare
Πονοκεφαλο λεω και εγω οτι εχω, στη γυναικα μου, εδω και τριαντα χρονια, οταν μου ζηταει να κανουμε σεχ.![]()
Πονοκεφαλο λεω και εγω οτι εχω, στη γυναικα μου, εδω και τριαντα χρονια, οταν μου ζηταει να κανουμε σεχ.![]()
Οταν παντρευτηκαμε της ειχα δωσει ορκο οτι δεν θα πηγαινα με παντρεμενες. Και τον τηρω.Μήπως θα πρέπει να αλλάξετε την δικαιολογία επειδή πάλιωσε και του λοιπού να της λέτε ότι έχετε περίοδο;