tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 606
ελεοςΔεν τάζεις πολλά, δεν κοστίζει ... Εδώ ο άλλος έχει τάξει ότι θα την κάνει συναίτερο και θα της πάρει και company car !

ελεοςΔεν τάζεις πολλά, δεν κοστίζει ... Εδώ ο άλλος έχει τάξει ότι θα την κάνει συναίτερο και θα της πάρει και company car !
Θα και πάω σήμερα!
Θα πάω σήμερα!
καθημερινα γυμναζεσαι πλεον
Weinstein!
Χθες δεν μπόρεσε. Είχε φόρτο εργασίας και δεν πρόλαβε.
Αν το αφήσουμε το σώμα μας, θα μας αφήσει.καθημερινα γυμναζεσαι πλεον
Εσύ είσαι στο χαλαρό με τέμπο τρέξιμο ακόμα έτσι; Μέχρι να ζεσταθούν τα συστήματα.καθημερινα γυμναζεσαι πλεον
Έχει ανάγκη το αυτοκίνητο ...Και τον πιστεύει;![]()
![]()
Εσύ είσαι στο χαλαρό με τέμπο τρέξιμο ακόμα έτσι; Μέχρι να ζεσταθούν τα συστήματα.
Και τον πιστεύει;Δεν τάζεις πολλά, δεν κοστίζει ... Εδώ ο άλλος έχει τάξει ότι θα την κάνει συναίτερο και θα της πάρει και company car !
Εγώ θέλω να κάνει πράξη το δούναι και λαβείν η κυρία...Έχει ανάγκη το αυτοκίνητο ...
το μονο που εχω να ξερασω αυτη τη στιγμη οτι καποιος ψαχνει το προφιλ μου και κανει λαικ σε ποστ του 2016Ρε άσε τις μαλακίες τώρα. Άντε, ξεκίνα να τα ξερνάς.
Ρε άσε τις μαλακίες τώρα. Άντε, ξεκίνα να τα ξερνάς.εχω βαλει το αμαξιδιο να τρεχει μονο του γιατι βαριεμαι
το αφησα πριν 3 χρονια και σκουριασεΑν το αφήσουμε το σώμα μας, θα μας αφήσει.
Δεν το κάνει μόνο σε σένα ...το μονο που εχω να ξερασω αυτη τη στιγμη οτι καποιος ψαχνει το προφιλ μου και κανει λαικ σε ποστ του 2016![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε σενα ομως μπορει να βρει προσφατα, σε μενα παιδευεται ο ανθρωπος εχει φτασει προ ΧριστουΔεν το κάνει μόνο σε σένα ...
Εγώ γιατί δεν ενημερώθηκα;το μονο που εχω να ξερασω αυτη τη στιγμη οτι καποιος ψαχνει το προφιλ μου και κανει λαικ σε ποστ του 2016![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναγια η μουναρα
Αποφασησα να παω να τη γαμήσω τελικα τη γκομενα γιατι μου ταχε πρηξη στα ρμ. Βλεπω μια μουναρα που τραλαθηκα. Ενταξει στην μουρη δε χαζεψα κιολας οπος λενε τα αλανια παρακατω. Ειχε κάτι βιζάρε όμως σα τα καρπούζια αμαλιάδα που περνω απτον γίφτο. Κατι ρωγες σα το μπουζί από το Cayen haibriδ πουχα παρκαρισμένο μόστρα στο μοτελι. Από τη γκάβλα παραληγο να μου σκηστει το πανταλώνι. Ψιλο μουνί μακρί μαύρο μαλι ατελιοτες ποδαρες και μπακα επιπεδη. Την αρχηζω στα γλωσοφιλα της τα πεταω χυμα και τις τον δινο βαθια στο στόμα. Μεχρι τις φονιτικες χορδί έφτασε και δε μπορουσε να μιλίσει. Και να φανταστεις ότι δεν τον εβαλα ολο μέσα να μη το ζορισω. Την πιανω στις μπατσες στον κολο και καρφονω την μουναρα της. Μετα σκιζω το κολί της που ηταν και σφιχτο. Το τελειοσα στο στομα της. Όλα κατο! Και 2 σπερματοζαρια στα δοντια τα πηρε με τη γλοσα. Μετα τη σεντρα με το Μητσο σα το μπουρι του Τετανικου την αρχιζω στι γριγορες. Τις τακανα όλα PSE, CIM, CIF, GFE, GTI, BMΧ το ξεσκησα μιλαμε. Καινουργιο κωλο της ανοιξα! Τις ερηξα και καναδυο για επιδορπιο και τα μαζεψα να γυγω. Αχ και βαχ η γκομενα δεν μπορουσε να συνερθει. Ισα μωρη΄! Τις [εταω τα μπικικινια και ένα I lov yu baby καιντε γεια. Επειδη δε μαφηνει το παλιοσυστημα να βαλλω πανω από 10 εχουμε και λεμε, εμφανιση προσοπο 17, εμφανιση σομα 20, εμφανισι βιζι 25, Σιμπεριφορα αριστα, επικοινονια ελληνικα, σχεση αποδοσι μαζι με τιμη 15 ηταν φτινιαρικη! Μεσο ορος 12 Γεια σας γκαβλιαριδες