Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.461
Πόντοι
5.506
δεν ειμαι σιγουρος ρε θειο και πεστο και αστο ακουσα και δεν ειμαι πολυ για τετοια....αλλα εχει ωραια βυζια....η σαρκα ασθενης και θα ενδωσει...ζητω συγγνωμη

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
δεν ειμαι σιγουρος ρε θειο και πεστο και αστο ακουσα και δεν ειμαι πολυ για τετοια....αλλα εχει ωραια βυζια....η σαρκα ασθενης και θα ενδωσει...ζητω συγγνωμη

Θα μυρίζετε σκόρδο εάν φάτε πέστο και μετά γιοκ  :knockinb: ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
υπαγω προς τσιπουρομεζε μετα μπακουροπαρεας δια αναλυσην του χτεσινου τελικου...επακολουθει γκουρμε μακαροναδα απο θεια (αυτην με την αλοη) και μετα μονακο....
σας φιλω ολες στα μουτρα....

Καμιά φίλη έχει αυτή η θεία να μας την γνωρίσετε μπας και βρούμε γκόμενα ...;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Εδώ και καιρό, έχετε μπεί στο στόχαστρο. Δεν θα πρέπει να παραξενευτεί κανείς, αν μια μέρα εξαφανιστείτε
δίχως ίχνη. Προχτές, στους διαδρόμους της ΜΙ-6 άκουσα μια συζήτηση... :rolleyes:
Φοβάμαι, ότι δεν θα προλάβετε να μάθετε το περιεχόμενό της... :sunglasses:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.225
Πόντοι
2.606
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημερα κωλο-γεροι (και κωλο-παιδα). Ζηστε την ημερα οσο πιο εντονα μπορειτε, ειδικα οι κωλο-γεροι, γιατι τη Δευτερα μπορει να κοιτατε τα μαρουλια αναποδα :grin:

Νομίζω ότι στη συζήτηση, έγινε λόγος και για κάποια μαρούλια. Μπορεί όμως να ήταν και ραδίκια... :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.323
Πόντοι
19.795
Καλημερα κωλο-γεροι (και κωλο-παιδα). Ζηστε την ημερα οσο πιο εντονα μπορειτε, ειδικα οι κωλο-γεροι, γιατι τη Δευτερα μπορει να κοιτατε τα μαρουλια αναποδα :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

URL]]

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.225
Πόντοι
2.606
H αψυχολόγητη και γεμάτη θράσος χειρονομία του πελάτη δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές.

Το απύθμενο θράσος ενός πελάτη αλυσίδας fast food στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, ο οποίος καταγράφηκε σε κάμερα να αγγίζει στα οπίσθια την σερβιτόρα του εστιατορίου, δεν έμεινε ατιμώρητο, με αποτέλεσμα οι αρχές να κινήσουν την ποινική διαδικασία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 23χρονης κοπέλας.

Ο Clarence H. Locke Jr βρισκόταν στο εστιατόριο μαζί με τη σύζυγό του, ενώ όταν η τελευταία πήγε στην τουαλέτα, άδραξε την ευκαιρία, κάνοντας αυτή την ιδιαίτερα άσεμνη και προσβλητική χειρονομία προς την εργαζόμενη που του σέρβιρε το γεύμα του.

Η σερβιτόρα, παρότι δεν αντέδρασε αμέσως, ειδοποίησε τους προϊσταμένους της, οι οποίοι ανέτρεξαν στις κάμερες ασφαλείας κι έπιασαν στα «πράσα» τον 65χρονο άντρα.

ποιος? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom