NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
πως πανε οι γερμανίδες στα ραντεβου με τον κωλόγερο

και τους 3 μεγαλους του σαη
Σπαθατο, βλανδη και εσενα![]()
Νικολα, θα ποσταρω κριτικες με τις εμπειριες μου απο Ιβηρικη, Ηνωμενο βασιλειο, Γαλλια, Κινα, Ταυλανδη και Τουρκια. Γνωμη σου.
Νικολα, θα ποσταρω κριτικες με τις εμπειριες μου απο Ιβηρικη, Ηνωμενο βασιλειο, Γαλλια, Κινα, Ταυλανδη και Τουρκια. Γνωμη σου.
Θα γινω ο Yorkie των φτωχων.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι γνωμη να εχει ενας ταπεινος παππούλης για τον ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟ κωλόγερο .......
Οταν ενοεις μεγάλους ..φανταζομαι ενοεις ηλικιακά ..οχι τιποτα άλλο .μην παρεξηγηθουμε εδω μεσα
σε εργα βεβαια, εβαλα τα κατορθωματα σας
Eχω αποδειξει περιτρανα πως ειμαι μικροτσουτσουνος
γαμω το κερατο σας, θα κανω διαγραφη λογαριασμου με σας
εχουμε να γαμησουμε απο το 1962
σας βαρεθηκα![]()
Eχω αποδειξει περιτρανα πως ειμαι μικροτσουτσουνοςΟταν ενοεις μεγάλους ..φανταζομαι ενοεις ηλικιακά ..οχι τιποτα άλλο .μην παρεξηγηθουμε εδω μεσα
ναι ναι το βλέπουμε, εδω δε χωραει στην καμερα ρεEχω αποδειξει περιτρανα πως ειμαι μικροτσουτσουνος
Λιανοκλαδι παειΑντε θα τσονταρω και εγω το κατι τις γιατι εκτος απο απω ανατολη ..
.εχω παει μεχρι Λιανοκλαδι ..
κανει φαντάζομαι ????
οταν μιλατε στο NICK TRIVE θα μιλατε στον πληθυντικο, ειμαι 85 δλδ ο μεγαλυτερος εδω μεσαΕιχες γεννηθει τοτε ???
Οχι απλως μεγαλυτερος. Μεγιστοςοταν μιλατε στο NICK TRIVE θα μιλατε στον πληθυντικο, ειμαι 85 δλδ ο μεγαλυτερος εδω μεσα
Λιανοκλάδι πάμε με τον τρούμπα και περιμένουμε την ΕριναλΛιανοκλαδι παειγαμιωνταςμε το τρικυκλο ο Νικολας τις γκομενες που πηδαει ο Κοσμακωστακης και της κερναει τυροπιτες.
και σ αρεσει? καλα ποιος θα ηθελε να ειναι 85? πας καλα?Οχι απλως μεγαλυτερος. Μεγιστος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λιανοκλαδι παειγαμιωνταςμε το τρικυκλο ο Νικολας τις γκομενες που πηδαει ο Κοσμακωστακης και της κερναει τυροπιτες.