erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
οχι δεν μου αρεσει καθόλου για εμεναΘελετε να βαλετε κι εσεις;
οχι δεν μου αρεσει καθόλου για εμεναΘελετε να βαλετε κι εσεις;
Μια ακομη ποταπη προβοκατσια απο το μεσο χρηστη του μπου, τον οποιο καταγγελουμε μετα βδελυγμιας.
στις αγαμητες ασχημες μικρόνοες πατσαβούρεςεσείς σε ποια από τις δύο κατηγορίες του νήματος ανήκετε?
οχι δεν μου αρεσει καθόλου για εμενα
Παντελιδη???Παολα??? Ζουγανελη??? Ρουβα στο αξιον εστι??? Αραγε τι???οι μέσοι χρήστες του μπου τι μουσική ακούν?
στις αγαμητες ασχημες μικρόνοες πατσαβούρες
ολα αυτα μαζιΠαντελιδη???Παολα??? Ζουγανελη??? Ρουβα στο αξιον εστι??? Αραγε τι???
Παντελιδη???Παολα??? Ζουγανελη??? Ρουβα στο αξιον εστι??? Αραγε τι???
Παντελιδη???Παολα??? Ζουγανελη??? Ρουβα στο αξιον εστι??? Αραγε τι???
Λογω τηs υφισταμενηs ΕλληνοΓερμανικηs κρισεωs, εχουν πεσει σε δυσμενεια οι ανωτερω δημιουργοιΜπετοβεν και Μπαχ, κυριοι!
ενω προ κρισης ακουγε η μιση ΕλλαδαΛογω τηs υφισταμενηs ΕλληνοΓερμανικηs κρισεωs, εχουν πεσει σε δυσμενεια οι ανωτερω δημιουργοι
Λογω τηs υφισταμενηs ΕλληνοΓερμανικηs κρισεωs, εχουν πεσει σε δυσμενεια οι ανωτερω δημιουργοι
Ναι, δεν εχω αυτη την στιγμη τον ακριβη αριθμο των μουσικοφιλων, αλλα καπου εκειενω προ κρισης ακουγε η μιση Ελλαδα
Λογω τηs υφισταμενηs ΕλληνοΓερμανικηs κρισεωs, εχουν πεσει σε δυσμενεια οι ανωτερω δημιουργοι
Το μονο ...."Καλλαs" που γνωριζει η νεολαια αυτη τη στιγμη ειναι το ...αλατι ΚαλλαsΩραια.
Τωρα ακουνε Μαρια Καλλας.
μεχρι τα ανω πατησια λαμπρινηΤο Μεταξουργειο δονειται απο τις αριες της Κσλλας