Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096
:boobies: Αρτι ερασθεις μιλφαρα εκ Γερμανιας Κροατικης καταγωγης. Αφου εγιναν τα απαραιτητα κοπλιμεντα για τα ομορφα ματια της που προδιδαν την Μεσογειακην καταγωγη της (τα κοπλιμεντα εις την Σλαβικην παρακαλω), αναμενεται εκ νεου συναντηση το απογευμα μετα της απαραιτητης παντοφλας του εισαγγελεα που θα ειναι παρων :headbang:

Ο νηματοθέτης δεδικαίωται δια μίαν εισέτι φοράν!  :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096

Μόλις μαζέψω θα σας δώσω.
URL]]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
Και ομως ειμαι εκει...στα βορεια στο χωριο του μπλιζ ταξιδι αστραπη ..
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΑΡΔΑΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΔΥΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΟΠΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΣΠΑΘΑ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΑΣ ΩΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΑΡΔΑΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΔΥΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΟΠΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΣΠΑΘΑ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΑΣ ΩΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στα χνάρια του Γκαίμπελς - Βλανδή και σεις;;;;
Μόλις ανήρτησα τα περί εγγραφής του νηματοθέτη εις τους όρχεις του κ. Excalibur, ο οποίος ούτε καν ειδοποίησε το νηματοθέτη ότι είναι εδώ ...
Αλλά τι να περιμένεις από έναν ερωτευμένο, ως άλλωστε αποδεικνύεται από την τελευταία κριτική του ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
Μόλις ανήρτησα τα περί εγγραφής του νηματοθέτη εις τους όρχεις του κ. Excalibur, ο οποίος ούτε καν ειδοποίησε το νηματοθέτη ότι είναι εδώ ...
Αλλά τι να περιμένεις από έναν ερωτευμένο, ως άλλωστε αποδεικνύεται από την τελευταία κριτική του ...
Στο δραμα μου ομως, δεν συμπασχετε. :-

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096
Η δε παντόφλα, στην οποία αναφέρεσθε, βλέπω ότι δεν είναι ενεργός και ουδέν κώλυμα θέτει εις την μεγαλειώδην πορείαν σας εις την διδαχήν του έρωτος εις τα αλλοδαπά θήλεα!  :worship: :worship: :worship:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
Δεν βλέπω δράμα.
Κάθε βράδυ και με άλλη. Που είναι το δράμα;;;
Αλίμονο σ΄ εμάς και την κατάντια μας ... Φευ!
Το δραμα μου ειναι κυριε, οτι το απογευμα αναμενω να εξυπηρετησω πελατισα, την οποια επιθυμω σφοδρα να κουτουπωσω, αλλα, φευ, θα τελω υπο την αγρυπνη επιτηρηση του εισαγγελεα. :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096
Το δραμα μου ειναι κυριε, οτι το απογευμα αναμενω να εξυπηρετησω πελατισα, την οποια επιθυμω σφοδρα να κουτουπωσω, αλλα, φευ, θα τελω υπο την αγρυπνη επιτηρηση του εισαγγελεα. :headbang:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μα αφού το βράδυ έχετε κανονίσει άλλο  :fuck2:
Είσθε αχόρταγος!
Δεν συμπάσχω μαζί σας.  :booty:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
Υπαγω για το μεσημεριανο μου γευμα, νωρις, ελπιζοντας οτι η θαλασσα θα ειναι προσβασιμη το απογευμα. (Το πρωι, παλι δεν κολυμβησα. Φευ)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096
Υπαγω για το μεσημεριανο μου γευμα, νωρις, ελπιζοντας οτι η θαλασσα θα ειναι προσβασιμη το απογευμα. (Το πρωι, παλι δεν κολυμβησα. Φευ)

Κολύμβησα χθες και εκουράσθην αρκούντως. Σήμερα διάλειμμα. Αύριο ξανά.
Καλή προπόνηση!  :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
Κολύμβησα χθες και εκουράσθην αρκούντως. Σήμερα διάλειμμα. Αύριο ξανά.
Καλή προπόνηση!  :hi:
Aκολουθηστε το δικο μου προγραμμα κολυμβησης και θα δειτε ποσο ανανεωμενος θα νιωσετε :grin:

image

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.098
Πόντοι
26.096
Απαξιω να απαντησω και στους δυο σας..
Α διοτι ουδεποτε συνευρισκομαι σε ευτελη παραβαρδαρια ξενοδχειο...μου φτανει η μομφη οτι ειμαι φιλος του νηματοθετη...
Β..κυριε νηματοθετα ..αλλη φορα θα ενημερωνω και ποτε θα παω για....οχι για πεσιμο το αλλο ππυ πανε οι γεροι...

Για 2 ωρες ανεβηκα βρε εξυπνε..ουτε να μαμησω δεν προλαβα εσενα θα εβλεπα

Φορέσαμε τσίγκινα σωβρακάκια. Δεν ανησυχούμε!  :birdman:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Απαξιω να απαντησω και στους δυο σας..
Α διοτι ουδεποτε συνευρισκομαι σε ευτελη παραβαρδαρια ξενοδχειο...μου φτανει η μομφη οτι ειμαι φιλος του νηματοθετη...
Β..κυριε νηματοθετα ..αλλη φορα θα ενημερωνω και ποτε θα παω για....οχι για πεσιμο το αλλο ππυ πανε οι γεροι...

Για 2 ωρες ανεβηκα βρε εξυπνε..ουτε να μαμησω δεν προλαβα εσενα θα εβλεπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom