NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Μου είχε διαφύγει και μόλις το προσέθεσα ...
παλι διπλό τον σπαθάτο παίζεις
Μου είχε διαφύγει και μόλις το προσέθεσα ...
παλι διπλό τον σπαθάτο παίζεις
Που είναι το παράξενο;;;
Δηλαδης εγω γαμαω στο τετραγωνο ? τις λες ρε ? παλι ληγμενα πηρες ????
κριμα να μην εχω αφεντικο να φχαριστηθω κι εγωΜπα εμενα μου εριξε ενα "τριζατο" το αφεντικο" το φχαριστηθηκα ..εφτασε μεχρι τις αμυγδαλες ....
Κοιτα μετα απο ενα μικρο ατυχημα στο δεξι χερι ..ουτε "χειροτεχία" δεν προβλεπετε ..στο προγραμμα
και μετα το φιλικο που εφαγα ...μου ανεσταλη η libido επ αοριστον ..
......
.... ΠΣΑΡΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
......
.... ΠΣΑΡΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
με χαλαει η φατσα της... :S
αλλα νταξει είναι καλο κοριτσι, συμπαθητικη, ευγενικη..μια χαρα για τον τρουμπακη..
δεν τον κοροιδευω ρε γεροντιντη...ο τρουμπ είναι μπραδερινι...Η λοιδορία του κ. Θάνου μας συνεχίζεται ...
δεν τον κοροιδευω ρε γεροντιντη...ο τρουμπ είναι μπραδερινι...
ασε που η τζινα εχει σοβαρη σχεση, οποτε αμα κανει κινηση ο τρουμπ θα αρπαξει 2 αυγα τουρκιας...
1ον)πας να διδαξεις φυσικη στον Αλμπερτ Αινσταιν τυπε???πλακα μας κανεις???? :Sκ. Θάνο μας,
αν ο κ. troubakhs μου σας έλεγε 1-2 μυστικά για το πως να βγάλετε γκόμενα, τώρα θα είχατε επιτέλους και εσείς ακόμη συνουσιασθεί.
Εμάς μας είπε χθες και αρχίσαμε να τα εφαρμόζουμε και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα δρέψουμε καρπούς.
1ον)πας να διδαξεις φυσικη στον Αλμπερτ Αινσταιν τυπε???πλακα μας κανεις???? :S
2ον)εχουμε διαφορετικα ταργκετ γκρουπ με τον τρουμπ...
Παραληρείτε κύριε και παρασύρετε και τους υπολοίπους. Μην ταυτίζετε τον κάθε βιοπαλαιστή με το άτομο σας, που έχετε μετατρέψει το γραφείο σας σε ναό ακολασίας και σε ιερό της ηδονής!Και ο κ. Vlandis στο ημιδιαμονής [ εντός ολίγου ]!
Ληγμένες πήρε ...Δηλαδης εγω γαμαω στο τετραγωνο ? τις λες ρε ? παλι ληγμενα πηρες ????
Aυτες ειναι για ξεκαρφωμα. Ξερουμε τι παιρνει γι αυτο τον εχουμε ανακηρυξει μεντορα μας.Ληγμένες πήρε ...
Παλι μπερδεψατε τα εκατοστα με τις ιντσες.Απορω πως τον δεχονται με το 2,5ρι (ιντσες) το εργαλειο του???