sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
δεν θέλει ο κρεοπώλης φρέσκα ρε φίλεΜπορει η γκομενα να ειναι μουσουλμανα, να σας παντρευτει και τους δυο. Θα μοιραζεστε και τα εξοδα
δεν θέλει ο κρεοπώλης φρέσκα ρε φίλεΜπορει η γκομενα να ειναι μουσουλμανα, να σας παντρευτει και τους δυο. Θα μοιραζεστε και τα εξοδα
Ποιημα;
Παλιοπαιδο μας εφτιαξες
Τι ειναι αυτα που κανεις;
με τετοιους κωλους ποιημα
θελεις να μας τρελανεις;
Ε, ορφανη θα ειναι η κοπελα; Δεν θα εχει μανα; Βλεπε μανα παρε κορη λεει το αρχαιο ρητο. Στην προκειμενη περιπτωση του νηματοθετη, βλεπε κορη, παρε μανα Θα τον εχεις και πεθερουληδεν θέλει ο κρεοπώλης φρέσκα ρε φίλε
Ρε συ παλιοπαιδο λυπησου με, στη δουλεια ειμαι τωρα, θα τον μπερδεψω με τη γραβατα που φοραω και θα καθομαι να την φτιαχνω συνεχειαΜην νομίζεις, και εγώ χαμένα τα 'χω με δαύτο
Ρε συ παλιοπαιδο λυπησου με, στη δουλεια ειμαι τωρα, θα τον μπερδεψω με τη γραβατα που φοραω και θα καθομαι να την φτιαχνω συνεχεια
Ρε συ παλιοπαιδο λυπησου με, στη δουλεια ειμαι τωρα, θα τον μπερδεψω με τη γραβατα που φοραω και θα καθομαι να την φτιαχνω συνεχεια
μόλις έβαλα στο στόμα μου ένα νοστιμότατο κομμάτι αρνί.θα το σβήσω με λίγα κιλά μπύρα
Σε καταλαβαίνω! Βάζω και μια τελευταία "μπροστινή" και πάω για τσίπουρα, να ξεχαστώ...
Καλό μήνα και πάλι!
Ωραια ματια εχει αυτη
Σε καταλαβαίνω! Βάζω και μια τελευταία "μπροστινή" και πάω για τσίπουρα, να ξεχαστώ...
Καλό μήνα και πάλι!
Καλό μήνα και πάλι!
Νομιζα και εγω, οτι ειμαι ο μοναδικος ανωμαλος εδω μεσα, που προσεξα ΚΑΙ τα ματια της.Μπράβο old boy...!! Εχεις πολύ ωραίο γούστο!
Είναι κορμάρα αλλά έχει και ένα βλέμμα η άτιμη...!!!
.....Ωραια ματια εχει αυτη
.....
.... Στα μάτια της.. Κωλο-γερος.
Νομιζα και εγω, οτι ειμαι ο μοναδικος ανωμαλος εδω μεσα, που προσεξα ΚΑΙ τα ματια της.
πω ρε φίλε...Ρε συ εκδικητή, δεν λέω, αλλά γίνε πιο sweet ρε φίλε! Εδώ κοίτα.
Ρε συ εκδικητή, δεν λέω, αλλά γίνε πιο sweet ρε φίλε! Εδώ κοίτα.
Δηλαδή κάτι σε τέτοιο...