blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.192
- Πόντοι
- 26.096
Χρόνια γόνιμα και παραγωγικά για εσάς και για το νήμα!
Αντευχόμεθα!
Χρόνια γόνιμα και παραγωγικά για εσάς και για το νήμα!
Καλημέρα κύριοι.
Καλό μήνα κι από μένα
Γιατί να μην το πιάσεις; Αρκεί να είναι ευωδιαστό και ανθισμένο!Σκέφτηκα αντί για το Μάη να πιάσω τίποτε αλλο αλλά φεύ! :S
Και όσοι την έχουν γαϊδουρινή!Καλό μήνα.
Και να ενθυμείσθε ότι τον Μάϊο οι όνοι ζευγαρώνουν! Οπότε πλείστοι εξ υμών έχετε ελπίδες!
Γιατί να μην το πιάσεις; Αρκεί να είναι ευωδιαστό και ανθισμένο!
Δε μου δόθηκε η ευκαιρία αυτοδιάθεσης στη συμπρωτεύουσα ... Παρεμπιπτόντως, ποια είναι η Kelly;
Το ζήτημα είναι πως θα ξεφύγουμε από τα μαρκαρίσματα
Ες αύριον τα σπουδαία
Την kelly την "πιάσατε";
Το πρώην μοντέλο εσωρούχων του κου dirty,αγριεμένο τεμάχιοΔε μου δόθηκε η ευκαιρία αυτοδιάθεσης στη συμπρωτεύουσα ... Παρεμπιπτόντως, ποια είναι η Kelly;
Δε μου δόθηκε η ευκαιρία αυτοδιάθεσης στη συμπρωτεύουσα ... Παρεμπιπτόντως, ποια είναι η Kelly;
Θεωρητικά ...Ήσασταν εδώ;;;;
Θεωρητικά ...
Δεν έγινε έτσι αγαπητέ ...
Παίζει τίποτε τελικά στη συμπρωτεύουσα ή θα πρέπει να στραποναριστώ και να μαστιγωθώ σαν κάποιους άλλους εδώ μέσα;
Δεν έγινε έτσι αγαπητέ ...Ποιό μυστήριο; Ήρθε ο άνθρωπος και δεν μας είδε γιατί ήθελε την ησυχία του,τι δεν καταλάβαίνετε;
Καλημέρα αγαπητέ,
Καλημέρα και καλό μήνα και στους υπόλοιπους!
Ποιό μυστήριο; Ήρθε ο άνθρωπος και δεν μας είδε γιατί ήθελε την ησυχία του,τι δεν καταλάβαίνετε;
Ψηφίστηκε! Δόξα και τιμή στον αδερφό![size=30pt]ΕΚΚΛΗΣΙΣ![/size]
Καλούμε τα μέλη του νήματος να επισκεφθούν το ιταμό και ποταπό νήμα του κ. barock, υπό τον τίτλο < Ποιο μέλος είναι ο Θάνος Καρατσιώλης > και να στηρίξουν την μία και μόνη αληθινή επιλογή.
Επιδείξτε την αλληλεγγύη μας προς τον κ. [size=20pt]raopau[/size]!
Σεις ξέρετε...Δεν έγινε έτσι αγαπητέ ...
Παίζει τίποτε τελικά στη συμπρωτεύουσα ή θα πρέπει να στραποναριστώ σαν κάποιους άλλους εδώ μέσα;