Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
..........
........ άναμένωωωωω
Δυο σκορπινες μεχρι τωρα...ασε ειμαι οπο νευρα με τις σπαθες...πολυ πραμα ρε...3 αρματωσιες μου εχουν καταστρεψει
..........
........ άναμένωωωωω
........Δυο σκορπινες μεχρι τωρα...ασε ειμαι οπο νευρα με τις σπαθες...πολυ πραμα ρε...3 αρματωσιες μου εχουν καταστρεψει
Καλημερα. Για καποιους ιδιαιτερους λογους δεν θα μπορω να συμμετεχω στο νημα για λιγες ημερες. Να εισαστε ολοι καλα.
Καλημερα. Για καποιους ιδιαιτερους λογους δεν θα μπορω να συμμετεχω στο νημα για λιγες ημερες. Να εισαστε ολοι καλα.
περαστικα γερο :S
..........περαστικα γερο :S
........Παιδια μολις ακουσα οτι ψοφησε ο κουρης της αυριανης?αληθευει??
Μη μου αποπαιρνετε τον κυριο Παοπαοκ. Κατα βαθος ειναι καλο παιδι.Μου εχει υποσχεθει και μπαροτσαρκα σε στεκια με κοριτσια. Εκεινος θα βαλει τη γοητεια του για να τις προσελκυσει και εγω θα τις πηδαω...........
.......... Τοποθετήστε το καλάθι τον άχρηστων πάνω στό γραφείο σας και βάλτε έτικέτα πού να λέει είσερχόμενα.........
Να ειστε καλα αυτο μας ενδειαφερει πρωτιστως αγαπητε..και το νημα εδω θα ειναι...
Μη μου αποπαιρνετε τον κυριο Παοπαοκ. Κατα βαθος ειναι καλο παιδι.Μου εχει υποσχεθει και μπαροτσαρκα σε στεκια με κοριτσια. Εκεινος θα βαλει τη γοητεια του για να τις προσελκυσει και εγω θα πλερωνω.
Στον αγυριστο
Μη μου αποπαιρνετε τον κυριο Παοπαοκ. Κατα βαθος ειναι καλο παιδι.Μου εχει υποσχεθει και μπαροτσαρκα σε στεκια με κοριτσια. Εκεινος θα βαλει τη γοητεια του για να τις προσελκυσει και εγω θα τις πηδαω.
......Μη μου αποπαιρνετε τον κυριο Παοπαοκ. Κατα βαθος ειναι καλο παιδι.Μου εχει υποσχεθει και μπαροτσαρκα σε στεκια με κοριτσια. Εκεινος θα βαλει τη γοητεια του για να τις προσελκυσει και εγω θα τις πηδαω.
......
.... Δεν αποπαιρνουμε τον κύριο.... Η αρωστεια ως υβρις... η σχολιασμό Είναι ανεπιτρευτη...