blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
καλημερα τσουλοι
Ως νηματοθέτης οφείλω να εντοπίσω την απουσία θηλυκού επιθέτου στην ανάρτησή σας!
καλημερα τσουλοι
σκοπιμως (κωλοδαχτυλο)Ως νηματοθέτης οφείλω να εντοπίσω την απουσία θηλυκού επιθέτου στην ανάρτησή σας!
Σε τηλ επικοινωνία με το κοινό μας φίλο, μου κατέστη σαφές ότι λόγω άγχους δεν δύναται να < λειτουργήσει > και οτιδήποτε άλλο σεις του καταμαρτυρείτε, χαρακτηρίσθηκε με την λέξη < βλακείες >.
Τα έχω αναφέρει αυτά από εχθές και να συμπληρώσω οτι μου είπε οτι μόνο από πίσω του σηκώνετε
σκοπιμως (κωλοδαχτυλο)
Πόσα θέλει για να αγοράσω το Nick name (Nick Trive) ... τα συμβόλαιά θα τα αναλάβεις εσύ !
θα υπάρξει σφοδρή επομένως αντιδικία με τον Μπλιζ..δεν μπορεί ... και θα κάνω και μια σημαντική δήλωση -πρόταση !
οτιδηποτε αναφερθει εναντίον του αγαπητου Νικ θα καταχωρηθεί και να υπάρξει εκτενής απάντηση με εξώδικη δήλωση -πρόσκληση -διαμαρτυρία που θα επιφέρει και αντίστοιχες νομικές συνέπειες..
καλημερα απο το δροσερο γκλαμορουςΚαλημέρα φίλες και φίλοι
Δεν θα ανοιξω το στομα μου....Σεις πολλούς αγαπητούς έχετε τώρα τελευταία.. Άγιο, Νικ ... κλπ
οτιδηποτε αναφερθει εναντίον του αγαπητου Νικ θα καταχωρηθεί και να υπάρξει εκτενής απάντηση με εξώδικη δήλωση -πρόσκληση -διαμαρτυρία που θα επιφέρει και αντίστοιχες νομικές συνέπειες..
οχι αλλα παω τωρα μια βολτα γιατι δεν μπορω να δουλεψωΚάνατε βόλτα;