Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
προτασεις εγραφε η κοπελα.την ταπεινωσε βαζοντας την να στελνει προτσαεις σε αλλες ο σαρδαναπαλοςΑληθευει οτι τηυν κρατησεs ολη νυχτα κανονταs ενστασειs????????????
Εφυγα τρεχοντας μολις τελειωσε η διαλογη.Αληθευει οτι τηυν κρατησεs ολη νυχτα κανονταs ενστασειs????????????
Μηπωs ακολουθησε την μεθοδο τηs ζηλειαs???? Παλαια ...σαν κι εμαs.....αλλα και σοφηπροτασεις εγραφε η κοπελα.την ταπεινωσε βαζοντας την να στελνει προτσαεις σε αλλες ο σαρδαναπαλος
axaxxaaxaxaxxaxaxx εγω πλεον λυνω τον γορδιο δεσμοΕντρυφω εις την μελετην δισεπιλυτων νομικων θεματων.
Ολιγολεπτο διαλειμμα αναψυχης.
Ακολουθησεs την μεθοδο μεγκα Αλεκου???axaxxaaxaxaxxaxaxx εγω πλεον λυνω τον γορδιο δεσμο
επισης κανω και πασαρελα και ενιοτε μπαινω στο μπου να ξαλαφρωσωΑκολουθησεs την μεθοδο μεγκα Αλεκου???
axaxxaaxaxaxxaxaxx εγω πλεον λυνω τον γορδιο δεσμο
και στον ελευθερο σου χρονο κανεις γουιντ σεφ και παιζεις σκουοςεπισης κανω και πασαρελα και ενιοτε μπαινω στο μπου να ξαλαφρωσω
Ετσι θα ειναι σωστη η προτασηεπισης κανω και πασαρελα και ενιοτε μπαινω στο μπου να ξαλαφρωσω απο το πηξιμο τηs ημεραs
ο αγιος να υποθεσω οτι ετοιμαζει τα της συνοδου κορυφης και θα μπει καποια στιγμη για ολιγολεπτο διάλειμμα και αυτος ε;
μα ειναι δυνατον να με ξερεις τοσο καλα;και στον ελευθερο σου χρονο κανεις γουιντ σεφ και παιζεις σκουος
Παμε για πουτσεξιτ .....Τα φερμουαρια θα μεινουν κλειστα μεχρι τοτεο αγιος να υποθεσω οτι ετοιμαζει τα της συνοδου κορυφης και θα μπει καποια στιγμη για ολιγολεπτο διάλειμμα και αυτος ε;
Κανεις μας ομως δεν αντιμετωπιζει τοσο δυσκολα θεματα οσο ο μελετητης Αλεκος.