Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ε παλια για να μου κατσουν τους ελεγα να παραβλεψουν το μικρο πουλι τα ενωμενα φρυδια και την ασχημη μυροδια επειδη εχω προρσε και διαμερισμα με θεα το λικαβιτο.Τωρα αντε να πουλησεις τετοια παραμυθιααυτό πώς προέκυψε ?
Σαούλ! Τώρα θα τους λες τα έβγαλες όξω.. Ακόμα καλύτεραΕ παλια για να μου κατσουν τους ελεγα να παραβλεψουν το μικρο πουλι τα ενωμενα φρυδια και την ασχημη μυροδια επειδη εχω προρσε και διαμερισμα με θεα το λικαβιτο.Τωρα αντε να πουλησεις τετοια παραμυθια
Λες να πετυχει? Και οταν αντι για διαμπερες στο λυκαβιτο δουνε γκαρσονιερα στα ανω λιοσια τι θα κανω? Θα τους πω οτι το κανω για αλυλεγκυη προς τον συνανθρωπο????Σαούλ! Τώρα θα τους λες τα έβγαλες όξω.. Ακόμα καλύτερα
Ε μου φαινετε στο τελος θα μου πει και το γκομενακι και εγω θα σου εδινα κωλο αλλα για συμπαρασταση στις αγαμητες δε σου καθομαιαφου μονος σου τα λες...
βρε σαουλ ειπαμε λιγαουλακι χαζουλι εσυ θες να πας με επιστημονα της νασα αχαχαχαχΝαι αλλα αν ειναι νοητικα πολυ χαμηλοτερου επιπεδου δεν ειναι κατα καποιο τροπο βιασμος? :S
Οχι πανω κατω οτι εχει μουνι μου κανειβρε σαουλ ειπαμε λιγαουλακι χαζουλι εσυ θες να πας με επιστημονα της νασα αχαχαχαχ