House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
1,85 με τα τακούνια ?
Ti malaka eisaiΤι σύμπτωση και εγώ !!
Τι να πω ρε παιδιά μπράβο σας ειστε τρομερα εξυπνοι..Βεβαια είχε ένα ρίσκο αλλα και πάλι μπραβοΤο συζητήσαμε με π.μ. και καταλήξαμε στο συμπέρασμα αυτό [ κατά πλειοψηφία ].
Τι να πω ρε παιδιά μπράβο σας ειστε τρομερα εξυπνοι..Βεβαια είχε ένα ρίσκο αλλα και πάλι μπραβο
χαουζ μπηκαν κατι αλογα, με κατι ποδια λαμπαδες, εκει στα 25 κολαση. υποκλινομαι στην νεα γενια1,85 με τα τακούνια ?
Για ξυλαγγουρα μιλας, η γυναικα αμα δεν εχει πιασιματα δεν λεει.χαουζ μπηκαν κατι αλογα, με κατι ποδια λαμπαδες, εκει στα 25 κολαση. υποκλινομαι στην νεα γενια
Γυναικα χωρις πιασιματα, δρομος χωρις σηματα.Για ξυλαγγουρα μιλας, η γυναικα αμα δεν εχει πιασιματα δεν λεει.
οχι ξυλλαγουρα.. ωραιο αδυνατο οχι αυτα τα αδυνατα σαν στεκες ανορεξικεςΓια ξυλαγγουρα μιλας, η γυναικα αμα δεν εχει πιασιματα δεν λεει.
Αγγούροβες.χαουζ μπηκαν κατι αλογα, με κατι ποδια λαμπαδες, εκει στα 25 κολαση. υποκλινομαι στην νεα γενια
Αν το μπουτακι δεν εχει την κυτταριδούλα του, τι να το κανεις...οχι ξυλλαγουρα.. ωραιο αδυνατο οχι αυτα τα αδυνατα σαν στεκες ανορεξικες
Κι εσυ διαβαζεις alex71 λοιπον...το πολιτικο που αφορουσε το δημοψηφισμα
τους χαζευα
Ναι από σώματα σκίζουν.Τα μυαλά δε μας ενδιαφέρουν αν έχουν μεγάλα Βυζά.χαουζ μπηκαν κατι αλογα, με κατι ποδια λαμπαδες, εκει στα 25 κολαση. υποκλινομαι στην νεα γενια
Λογικό. Αφού πέφτεις και πάντα μέσα στις προβλέψεις σου χα χα χα .Κι εσυ διαβαζεις alex71 λοιπον...
Μπλιζ θυμάσαι την ξανθιά εργαζόμενη με την απαστράπτουσα Mercedes που λέγαμε ?
Τώρα πίνει καφέ δίπλα μου .
ξανθιά με απαστράπτουσα Mercedes δεν συνάδουν με το εργαζόμενη βρε HoFΜπλιζ θυμάσαι την ξανθιά εργαζόμενη με την απαστράπτουσα Mercedes που λέγαμε ?
Τώρα πίνει καφέ δίπλα μου .
Δεν προεβλεψα απο προχθες την ανετη επικρατηση του ΟΧΙ?Λογικό. Αφού πέφτεις και πάντα μέσα στις προβλέψεις σου χα χα χα .