κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Δυο ολοκληρα κιλα βρε θηριο; Προσεχε μη παθεις καμμια καταθλιψη.138 έχασα λίγο τελευταία με έφαγαν οι στεναχώριες :-
Δυο ολοκληρα κιλα βρε θηριο; Προσεχε μη παθεις καμμια καταθλιψη.138 έχασα λίγο τελευταία με έφαγαν οι στεναχώριες :-
στον τοίχο του σπιτιού ρε, όχι άβαταρ
τι είαμι εγώ ο μπλιζ που τα βραδια γίνεται Πέτρος και γραφει στο νήμα του θρύλου?
138 έχασα λίγο τελευταία με έφαγαν οι στεναχώριες :-
Αυτό είναι το βραβείο στον νικητή??
Για κανε αυτη τη διατροφη για δεκα εβδομαδες, να δουμε, θα πας 140 κιλα (σαν το Νικολα) η δεν θα πας;
Δυο ολοκληρα κιλα βρε θηριο; Προσεχε μη παθεις καμμια καταθλιψη.
Εμενα ειπες ρε ..
οχι ρε σε μενα ..ετσι
κομενο το ρε ..αντε μην ξεδιπλωθω και γινω 1 και 90
9 μέλη και 6 επισκέπτες...
Και θαύματα γίνονται!!
Κανω θεραπεια αυτες τις ημερες (ξερεις το προβλημα μου) σημερα μαλλιστα το πρωι πηγα σε εντατικη μοναδα.κανόνισε μόλις γυρίσεις να πάμε για μπριζολάκια γιατι όλο υπόσχεσαι αλλά την κοπανάς
είσαι εριστικόςΚανω θεραπεια αυτες τις ημερες (ξερεις το προβλημα μου) σημερα μαλλιστα το πρωι πηγα σε εντατικη μοναδα.
Να βαλω σελφι;11 μέλη
Τετοιες μαλακιες του μαθαινε η τροφος του, γι αυτο μας βαζει αυτες τις φωτο που βαζει.είσαι εριστικός
θα σε πω ευήθη και ρωποπερυθρα (κάπως έτσι) που θα λεγε κι ο Μπλιζ
Να βαλω σελφι;
Κανω θεραπεια αυτες τις ημερες (ξερεις το προβλημα μου) σημερα μαλλιστα το πρωι πηγα σε εντατικη μοναδα.
Ποσο εντατική ηταν η μοναδα ...??? ειχες μια η δυο νοσοκόμες να σε φροντιζουν ??? αυτα πες μας
και σε ποιο νοσοκομειο ....πηγες ..αμα ειναι να σου πουμε και μεις μια γνωμη ...μην κακοπεσεις δηλαδη ..
Μπακνανα. Κοντευε να με ξαποστειλει η μια, που να ηταν και δυο.Ποσο εντατική ηταν η μοναδα ...??? ειχες μια η δυο νοσοκόμες να σε φροντιζουν ??? αυτα πες μας
και σε ποιο νοσοκομειο ....πηγες ..αμα ειναι να σου πουμε και μεις μια γνωμη ...μην κακοπεσεις δηλαδη ..
δεν ξέρεις από Ασία, είσαι ευρωπαίος
ααααααα και ευρωπέος αφού είσαι βάζελος
Μπακνανα. Κοντευε να με ξαποστειλει η μια, που να ηταν και δυο.
Εκει ησουν εσυ ε;σιγά μην ήσουν και στη Φραντζή