erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σιγά μην φάγαμε και μπουγιουρντιΜαζί δεν ήπιαμε κρασιά; Γιατί δε λες ότι δεν είμαι εγω και ότι είμαι 150 κιλα κοντός ασχημος καραφλας και 85 ετών?
σιγά μην φάγαμε και μπουγιουρντιΜαζί δεν ήπιαμε κρασιά; Γιατί δε λες ότι δεν είμαι εγω και ότι είμαι 150 κιλα κοντός ασχημος καραφλας και 85 ετών?
σιγά μην φάγαμε και μπουγιουρντι
Λέω να πάω να αγοράσω πετρόψαρα που κάνουν καλη σούπα. Ψαρόσουπα βγάζουν σε κηδείες και μνημόσυνα. Εκτός αν προτιμάς Σκορπίνα...δε πας ν αγορασεις μπριζολες λεω γω?πιο νοστιμεςειναι δε θα τα χρειαστουμε τα κολυβα ,,το νημα ειναι εδω ενωμενο δυνατο
αυτά τα τρως με όλους. Για τη πουτσα είναι το θέμαΜήπως μπριζολάκια;
Αντίθετα. Κοιτάξτε να κάνετε καλή δουλειά. Μου αρέσουν τα κόλυβα και δεν σου κάνω πλάκα!
αν φορέσω καπέλο κ τσωπλατο θα θεωρηθεί ασεβεια στο μνημόσυνο ?κατσε τοτε εξω απο κανα νεκροταφειο ..και παραμονευε ποτε θα βγουν οι συγγενεις ,,.αμα τουςσυλληπηθεις κατι θα σε δωσουνε
Μια ερώτηση. Το στάρι ποια θα το φτιάξει; Η Φαναστικ; Η Σαραντάρα; Η Έρη; Η Ρεγγίνα;
αν φορέσω καπέλο κ τσωπλατο θα θεωρηθεί ασεβεια στο μνημόσυνο ?
Λέω να πάω να αγοράσω πετρόψαρα που κάνουν καλη σούπα. Ψαρόσουπα βγάζουν σε κηδείες και μνημόσυνα. Εκτός αν προτιμάς Σκορπίνα...
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
απορώ και που δεν το έχει κλείσει ακόμα
.....Τα σεβη μου στην εκλεκτη παρεα
αφιερωμενο στον πολυχρονεμένο μας