Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

  • Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

  • Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

  • Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

  • Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

  • Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

  • Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

  • Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

  • Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

  • Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
29.162
Κριτικές
42
Like
32.015
Πόντοι
28.246
Για να κάνουμε και κουβέντα. Πως βλέπετε την Ελλάδα στην φετινή Eurovision? Εξ ου και το τραγούδι των Απαράδεκτων.
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.092
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
Για να κάνουμε και κουβέντα. Πως βλέπετε την Ελλάδα στην φετινή Eurovision? Εξ ου και το τραγούδι των Απαράδεκτων.

Δεν έχω ιδέα.
Φρονώ ότι σε αυτά ειδικοί είναι οι κ.κ. troubakhs μου και raopau.
 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
29.162
Κριτικές
42
Like
32.015
Πόντοι
28.246
Δεν έχω ιδέα.
Φρονώ ότι σε αυτά ειδικοί είναι οι κ.κ. troubakhs μου και raopau.
Ο Γαριδάκης που είναι; Καλά για τον αδερφό μου δεν ρωτάω, αυτός δεν μπαίνει το πρωί, δεν αντέχει τους ντιντήδες.
 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.479
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα κυρίες και κύριοι, ετοιμάζεστε για το μνημόσυνο?
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.092
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
Καλημέρα κυρίες και κύριοι, ετοιμάζεστε για το μνημόσυνο?

:hi:
Μελετούμε, επί του παρόντος, την συνταγή.

Βάζουμε το σιτάρι σε ένα μπολ, το καλύπτουμε με κρύο νερό και το αφήνουμε για όλο το βράδυ.
Την επόμενη μέρα το στραγγίζουμε καλά, το βάζουμε σε μία κατσαρόλα και το καλύπτουμε με κρύο νερό.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το σιτάρι.
Το αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει καλά για 40-50 λεπτά.
Απλώνουμε μία καθαρή μεγάλη πετσέτα στον πάγκο και απλώνουμε επάνω το σιτάρι. Το σκεπάζουμε με μια άλλη πετσέτα και το αφήνουμε να στεγνώσει πολύ καλά για 3 ώρες ώστε να στεγνώσει τελείως και να μην έχει καθόλου υγρασία.
Θα καβουρδίσουμε τους ξηρούς καρπούς ξεχωριστά.
Χοντροκόβουμε τα καρύδια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε δύο ή τρεις δόσεις ανάλογα με το τηγάνι μας, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα για 2-3 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Αλέθουμε το σουσάμι στο μπλέντερ και το καβουρδίζουμε όπως και τα προηγούμενα. Αφήνουμε να κρυώσει.
Τέλος, καβουρδίζουμε και το αλεύρι με προσοχή για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια να μην καεί.
Κόβουμε το ρόδι στη μέση, αφαιρούμε την άσπρη μεμβράνη, βγάζουμε τους σπόρους και αφήνουμε σε ένα μπολάκι.
Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα υλικά που καβουρδίσαμε, το ρόδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά με μια ξύλινη κουτάλα και σερβίρουμε.
 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.479
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:hi:
Μελετούμε, επί του παρόντος, την συνταγή.

Βάζουμε το σιτάρι σε ένα μπολ, το καλύπτουμε με κρύο νερό και το αφήνουμε για όλο το βράδυ.
Την επόμενη μέρα το στραγγίζουμε καλά, το βάζουμε σε μία κατσαρόλα και το καλύπτουμε με κρύο νερό.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το σιτάρι.
Το αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει καλά για 40-50 λεπτά.
Απλώνουμε μία καθαρή μεγάλη πετσέτα στον πάγκο και απλώνουμε επάνω το σιτάρι. Το σκεπάζουμε με μια άλλη πετσέτα και το αφήνουμε να στεγνώσει πολύ καλά για 3 ώρες ώστε να στεγνώσει τελείως και να μην έχει καθόλου υγρασία.
Θα καβουρδίσουμε τους ξηρούς καρπούς ξεχωριστά.
Χοντροκόβουμε τα καρύδια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε δύο ή τρεις δόσεις ανάλογα με το τηγάνι μας, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα για 2-3 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Αλέθουμε το σουσάμι στο μπλέντερ και το καβουρδίζουμε όπως και τα προηγούμενα. Αφήνουμε να κρυώσει.
Τέλος, καβουρδίζουμε και το αλεύρι με προσοχή για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια να μην καεί.
Κόβουμε το ρόδι στη μέση, αφαιρούμε την άσπρη μεμβράνη, βγάζουμε τους σπόρους και αφήνουμε σε ένα μπολάκι.
Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα υλικά που καβουρδίσαμε, το ρόδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά με μια ξύλινη κουτάλα και σερβίρουμε.

ετοιμάζω τα μπλουζάκια
 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.479
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:priest:
 

Συνημμένα

  • Α.png
    Α.png
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 22

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Μηνύματα
1.178
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα  :rose:
Ωραία selfie nick,έχασες 80 κιλά βλέπω
 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.479
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Βρήκα μια παλιά φωτό προ 35 ετών
 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.479
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
υπάγω να παραγγείλω τα μπλουζάκια  :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom