blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.208
- Πόντοι
- 26.096
κατσε ρε θειε δεν ψηφισα ακομα
Γιατί νιώθω ότι γνωρίζω τι θα ψηφίσετε;;;
κατσε ρε θειε δεν ψηφισα ακομα
Συμφωνείτε να αφαιρεθεί ο νηματοθέτης από την ψηφοφορία;
κατσε ρε θειε δεν ψηφισα ακομαΦρονώ ότι η ψηφοφορία αυτή πλησιάζει στην λήξη της.
Εξαντλήθηκε το όποιο ενδιαφέρον της ...
Ελεος με το γλείψιμοΑς ξαναρχίσει με περισσότερους υποψήφιους και να λήξει 14/2.
που το είδες το γλύψιμο?
Αμα δεν στηρίξεις το νηματοθέτη ΣΟΥ, θα σκάσεις > >
που το είδες το γλύψιμο?
σωστο....παραγγειλα ηδη καμια 30 αρκουδους,10 κιβωτια σοκολατακια και 2 στρεματα μπιγκονιες...Ας ξαναρχίσει με περισσότερους υποψήφιους και να λήξει 14/2.
Αμα δεν στηρίξεις το νηματοθέτη ΣΟΥ, θα σκάσεις > >
Εννοείται!!!
Ότι στηρίζω, το κάνω για πάντα και μέχρι τέλους (γενικό αυτό).
Επίσης άλλο στήριξη, άλλο γλύψιμο...
Είναι θέμα οπτικήςΕννοείται!!!
Ότι στηρίζω, το κάνω για πάντα και μέχρι τέλους (γενικό αυτό).
Επίσης άλλο στήριξη, άλλο γλύψιμο...
Είναι θέμα οπτικής
..........
...... πρό ήμερών συνευρέθην μέ μία έξόχου & έκπάγλου καλλλλλλονής κυρία ή όποία μέ έμύησε παρ' όλην τήν πείρα μου στήν αίδοιολειχία......
.... πρέπει νά βρείς μέ τήν άκρη τής γλώσσας τούς άδένες τού skene οί όποίοι εύρισκονται έκατέρωθεν τής ούρήθρας...... οί αδένες λοιπόν αύτοί είναι που παράγουν τα έκρηκτικά ύγρά πού έκτοξεύονται κατά τόν όργασμό...
ΕΜΕΙΝΑ ΒΛΑΚΑΣ !!
Υ.Γ. Όση ώρα διαρκόυσε ή αίδοιολειχία έσπρωχνε & πίεζε πρός τήν γλώσσα μου όλη τήν ούρήθρα !!
..........
...... πρό ήμερών συνευρέθην μέ μία έξόχου & έκπάγλου καλλλλλλονής κυρία ή όποία μέ έμύησε παρ' όλην τήν πείρα μου στήν αίδοιολειχία......
.... πρέπει νά βρείς μέ τήν άκρη τής γλώσσας τούς άδένες τού skene οί όποίοι εύρισκονται έκατέρωθεν τής ούρήθρας...... οί αδένες λοιπόν αύτοί είναι που παράγουν τα έκρηκτικά ύγρά πού έκτοξεύονται κατά τόν όργασμό...
ΕΜΕΙΝΑ ΒΛΑΚΑΣ !!
Υ.Γ. Όση ώρα διαρκόυσε ή αίδοιολειχία έσπρωχνε & πίεζε πρός τήν γλώσσα μου όλη τήν ούρήθρα !!
Ηρεμήστε αγαπητέ, είσθε εκτός συναγωνισμού, το εμπεδώσαμε αυτό![size=40pt]ΨΗΦΙΣΤΕ για τον φετινό πιρφόρο του νήματος.[/size]
Αλλοίμονο!Κατενόησα ποία ήτο η κυρία!
..............Κατενόησα ποία ήτο η κυρία!