sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Όσο είμαστε όρθιοι και δεν πονάμε,όλα καλά φίλεΓεια σου φίλτατε. Τι κάνεις; Όλα καλά;
Όσο είμαστε όρθιοι και δεν πονάμε,όλα καλά φίλεΓεια σου φίλτατε. Τι κάνεις; Όλα καλά;
ο αλλος θελει να διανυσει μια διαδρομη με τα ποδια πολλων χλμ καπου στην Ισπανια και ρωταει που θα βρει δελο στο δρομο να γαμησει
ο αλλος θελει να διανυσει μια διαδρομη με τα ποδια πολλων χλμ καπου στην Ισπανια και ρωταει που θα βρει δελο στο δρομο να γαμησει
Το άκρον άωτον της παπαριάςο αλλος θελει να διανυσει μια διαδρομη με τα ποδια πολλων χλμ καπου στην Ισπανια και ρωταει που θα βρει δελο στο δρομο να γαμησει
Τυφλός τυφλό αν οδηγεί...
Τυφλός τυφλό αν οδηγεί...και καποιοι του απαντανε κ ολας
Να φανταστεις οτι στην φωτο , μονο το ενα ποδαρακι σου το ομορφο φανηκε..
Την αλλη φορα ομως θα φανουν περισσοτερα
Να φανταστεις οτι στην φωτο , μονο το ενα ποδαρακι σου το ομορφο φανηκε..καλησπερα Ελενακι μου...δεν ηταν πολυς ηταν ομως ποιοτικος
Γλωσσόφιλα πέσανε;
:S :Sντροπη....
Όταν είχα γραφτεί στο μπου,είχα ήδη αποδεχθεί το γεγονός ότι είμαι άρρωστος με το μουνί,κι αν κάποιος μου το επισήμαινε δεν αντιδρούσα γιατί είχε ένα κάποιο δίκιο.Στην πορεία ανακάλυψα ότι έχει και χειρότερα... :SΩς γνωστόν, τυφλώνει... ;)
Ασαφή τα όρια μεταξύ δεύτερης και τρίτης ηλικίας πια...
Τελικά είναι η κουτσή Μαρία η 2Χ20;;;
κ εγω εδω μεσα πηρα κουραγιο :SΌταν είχα γραφτεί στο μπου,είχα ήδη αποδεχθεί το γεγονός ότι είμαι άρρωστος με το μουνί,κι αν κάποιος μου το επισήμαινε δεν αντιδρούσα γιατί είχε ένα κάποιο δίκιο.Στην πορεία ανακάλυψα ότι έχει και χειρότερα... :S
κ εγω εδω μεσα πηρα κουραγιο :S
Γλωσσόφιλα πέσανε;
θα ριξω ενα πηδημα δεν αντεχω....