troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
μας εσφαξε με το μπαμπακι ο κουτσουμπας μπροΜε ολο το σεβασμο, βλεπεις να παιρνουμε πολυ στα σοβαρα τα νικ μας;
μας εσφαξε με το μπαμπακι ο κουτσουμπας μπροΜε ολο το σεβασμο, βλεπεις να παιρνουμε πολυ στα σοβαρα τα νικ μας;
Σύντροφοι, ας διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Δεν είναι "κατόρθωμα" να γράφει κάποιος σε ένα νήμα ενός σάιτ, που ασχολείται με μπουρδέλα, πουτάνες, τραβεστί και άλλα τέτοια όμορφα τινά... Μην αυτοβαυκαλιζόμαστε ότι προσφέρουμε κάτι, ή ότι συμβάλουμε σε κάτι. Την ώρα μας περνάμε, λέγοντας καμιά μαλακία για να περνάει πιο ευχάριστα. Πέραν τούτου , ουδέν...
Ας μην παίρνουμε, λοιπόν, τους εαυτούς μας περισσότερο στα σοβαρά, απ' ότι πραγματικά είναι...
μας εσφαξε με το μπαμπακι ο κουτσουμπας μπρο
μας εσφαξε με το μπαμπακι ο κουτσουμπας μπρο
τον μπρο....Ενα καταγραφηκε στο συντονιστη νομιζω θα τον στρωσει.
τον μπρο....
αληθεια τι σημαινει αυτο ρε?
Δεν εχω ιδεα να πω την πικρη μου αληθεια. Που ειναι η αρχισυντακτρια;
δεν μπαινει πρωι....μονο κατι ντιντιδες μπαινουνετοιμάζει τα ζώδια για αύριο το πρωί στο μαγκαζίνο
δεν μπαινει πρωι....μονο κατι ντιντιδες μπαινουν
Ο ζουραρις ειναι τυπε, προσπαθει να εχει ασχολια απο αυριο.
η γνωμη μου ειναι παντως οτι αν αυτο το ναυαγιο καταφερνε να "μπει" σε αυτο το νημα θα ηταν οτι καλυτερο ειχε πετυχει στην ζωη του...
αν εννοεις εμενα αγιε ειχε ληξει πολλες μερες πριν...με αφορμη τα πμ που ειδαμε τον ξαναθυμηθηκα και πορησα μαλιστα που ηταν τελικα τοσο ψυχακι...Το θέμα έχει πλέον λήξει.
Ας αφήσουμε τους νεκρούς στους τάφους τους, και ας μην ασελγούμε στα κουφάρια τους.
αν εννοεις εμενα αγιε ειχε ληξει πολλες μερες πριν...με αφορμη τα πμ που ειδαμε τον ξαναθυμηθηκα και πορησα μαλιστα που ηταν τελικα τοσο ψυχακι...
απο αυτον 90% εγω θα φαω μπαν αλλωστε μολις ξαναμπει
Με ολο το σεβασμο, βλεπεις να παιρνουμε πολυ στα σοβαρα τα νικ μας;
αν εννοεις εμενα αγιε ειχε ληξει πολλες μερες πριν...με αφορμη τα πμ που ειδαμε τον ξαναθυμηθηκα και πορησα μαλιστα που ηταν τελικα τοσο ψυχακι...
απο αυτον 90% εγω θα φαω μπαν αλλωστε μολις ξαναμπει
νομιζω ηταν ειδικη περιπτωση...σου ειπα εμενα μου εκανε εκπληξη.Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής:
Έστειλε και σε μένα π.μ., και μάλιστα ίσως και πιο υβριστικά από αυτά που διέρρευσαν. Με είδατε να τα δημοσιοποιώ; Ποιος ο λόγος να τα αναπαράγουμε, αν όχι ο βαυκαλισμός και η αυταπάτη ότι εμείς είμεθα κάτι ανώτερο;
Πολύ σωστά το τοποθέτησε ο κ. Τραγουδολεπίδιας.
θα μου πεις τι ειναι το βουβαλι να κανω τον εξυπνο σε καμια αλλη παρεα?Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής:
Έστειλε και σε μένα π.μ., και μάλιστα ίσως και πιο υβριστικά από αυτά που διέρρευσαν. Με είδατε να τα δημοσιοποιώ; Ποιος ο λόγος να τα διαρρέουμε από την στιγμή που το θέμα έχει κλείσει, αν όχι ο βαυκαλισμός και η αυταπάτη ότι εμείς είμεθα κάτι ανώτερο;
Πολύ σωστά το τοποθέτησε ο κ. Τραγουδολεπίδιας.