barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
Έφυγε ο ένας,μείναμε όλοι οι υπόλοιποι
Εμείς είμαστε μακάκες με ονοματεπώνυμο, το γράφει και στην ούγια.
Έφυγε ο ένας,μείναμε όλοι οι υπόλοιποι
Εμείς είμαστε μακάκες με ονοματεπώνυμο, το γράφει και στην ούγια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολούθησα το θέμα στενά.Δεν ξέρω εάν έκανε κάτι περίεργο που να μας προσβάλλει ή ενοχλεί.Κάτι τέτοιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου
Πώς θα βγάζατε το ψωμί σας αν δεν υπήραμε και εμείς οι οξύθυμοι?Είναι προφανώς άτομο με εμφανές πρόβλημα διαχείρισης του θυμού του.
Και αυτό στην πραγματική ζωή σημαίνει ποινικές διώξεις και όσα αυτές συνεπάγονται.
Δεν είπα ότι δεν πείστηκα,απλώς δεν έδωσα σημασία στην περίπτωση του. Μάλιστα για να'μαι ειλικρινής πολλά από τα ποστ του ούτε καν τα διάβαζαΠροφανώς δεν πεισθήκατε για το πραγματικό πρόσωπο του κ. Since1991 από τα π.μ. που ο κ. NICK TRIVE ανηρτησε.
Αύριο θα αναρτησω δημόσια τα π.μ. που στέλνει στο νηματοθετη.
Πώς θα βγάζατε το ψωμί σας αν δεν υπήραμε και εμείς οι οξύθυμοι?
Τώρα που θα ανέβω στο χωριουδάκι σας για να ουρήσω τον ζουράρης θα σας φωνάξω να με υπερισπαστήτε για τα δίκαια και ηθικά που με διακρίνουν.Σεις οξύθυμος;;;
Τα απολιθωμένα όστρακα είναι πιο οξύθυμα υμών.
Τώρα που θα ανέβω στο χωριουδάκι σας για να ουρήσω τον ζουράρης θα σας φωνάξω να με υπερισπαστήτε για τα δίκαια και ηθικά που με διακρίνουν.
Από τις αναφορές σας για την πραγματική ζωή,δράττομαι της ευκαιρίας να πω το εξής: Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα είναι κι αυτό πραγματική ζωή.Έχει σάρκα και οστά.Το γεγονός ότι το κρύβουμε για διάφορους λόγους ο καθένας δεν το κάνει λιγότερο πραγματικό.Ό Όρσον Γουέλς είχε πει κάποτε:Δώσε μια μάσκα σε κάποιον και τότε θα δεις ποιός πραγματικά είναι.Είναι προφανώς άτομο με εμφανές πρόβλημα διαχείρισης του θυμού του.
Και αυτό στην πραγματική ζωή σημαίνει ποινικές διώξεις και όσα αυτές συνεπάγονται.
Βεβαίως βεβαίως.Σίγουρα όμως είσθε ακατανόητος.
Από τις αναφορές σας για την πραγματική ζωή,δράτομαι της ευκαιρίας να πω το εξής: Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα είναι κι αυτό πραγματική ζωή.Έχει σάρκα και οστά.Το γεγονός ότι το κρύβουμε για διάφορους λόγους ο καθένας δεν το κάνει λιγότερο πραγματικό.Ό Όρσον Γουέλς είχε πει κάποτε:Δώσε μια μάσκα σε κάποιον και τότε θα δεις ποιός πραγματικά είναι.
Θα ντυθείς στα απόκριας?Από τις αναφορές σας για την πραγματική ζωή,δράττομαι της ευκαιρίας να πω το εξής: Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα είναι κι αυτό πραγματική ζωή.Έχει σάρκα και οστά.Το γεγονός ότι το κρύβουμε για διάφορους λόγους ο καθένας δεν το κάνει λιγότερο πραγματικό.Ό Όρσον Γουέλς είχε πει κάποτε:Δώσε μια μάσκα σε κάποιον και τότε θα δεις ποιός πραγματικά είναι.
Νομίζω ότι είμαι ήδη ντυμένοςΘα ντυθείς στα απόκριας?
κολομπιναΕγω λεγω να γδυθω.
κολομπινα
Από κινητό είμαι κι εγώ,για να δω τι μπορώ να κάνω...Μπορείτε να αναρτήσετε τα δύο π.μ. που σας έστειλα;;;