blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.234
- Πόντοι
- 26.096
Καλώς τον τρίωρο.
Καλώς τον τρίωρο.
Βλαντή, σου βρήκα την παρέα που σου ταιριάζει εσένα! Εσύ πρέπει να μετακομίσεις στην ομάδα σκληρών χυστών του μπου.Καλημέρα στον ραψωδό των ανεξάρτητων μπουμπουκιών
Ο Μαρξ γνώριζε πως ο ιστορικός ή διαλεκτικός υλισμός του δεν εξηγούσε τα πάντα και αργότερα, στο Κεφάλαιο, τόμος 1, μέρος 3, κεφ 7, γράφει πως ο άνθρωπος αλλάζει (με τη συνείδηση και δράση του) και το φυσικό περιβάλλον και τον εαυτό του – καθώς “προβαίνει απέναντι στη φύση σαν μια ενέργεια της ίδιας της φύσης καθώς … επενεργεί πάνω στη φύση αλλάζοντάς τη αλλάζει και τον εαυτό του”. Επαναλαμβάνει δε την ίδια ιδέα και αλλού.Που είναι ο 'σύντροφος' να μας ομιλήσει για την κολλεκτιβοποίηση της καλημέρας;
Έτσι μου έλεγαν και στην Πανσπουδαστική, αλλά γκόμενα δεν πήδηξα ...ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ !!!
Ο Μαρξ γνώριζε πως ο ιστορικός ή διαλεκτικός υλισμός του δεν εξηγούσε τα πάντα και αργότερα, στο Κεφάλαιο, τόμος 1, μέρος 3, κεφ 7, γράφει πως ο άνθρωπος αλλάζει (με τη συνείδηση και δράση του) και το φυσικό περιβάλλον και τον εαυτό του – καθώς “προβαίνει απέναντι στη φύση σαν μια ενέργεια της ίδιας της φύσης καθώς … επενεργεί πάνω στη φύση αλλάζοντάς τη αλλάζει και τον εαυτό του”. Επαναλαμβάνει δε την ίδια ιδέα και αλλού.
Ο Ένγκελς έγραψε στον Μπλοχ (21/9/1890), μετά τον θάνατο του Μαρξ – “Αν κάποιος διαστρεβλώσει [τη θεωρία του ιστορικού υλισμού] λέγοντας ότι το οικονομικό στοιχείο είναι το μόνο καθοριστικό, μετατρέπει την πρότασή μας σε μια ανόητη αφηρημένη φράση”.
Ο Μαρξ γνώριζε πως το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός ήταν αποτέλεσμα της ατομικής ιδιοκτησίας της γης. Από τα πρώτα του Χειρόγραφα (Παρίσι 1844) γνώριζε πως η πρόσοδος (=αμοιβή της γης) είναι διαφορετική από το κέρδος (=αμοιβή κεφαλαίου) και πως αυξάνεται απλώς και μόνο με τη ζήτηση καθώς αυξάνεται ο πληθυσμός. Και στον 3ο τόμο, 6ο μέρος κεφ 47 (Κεφάλαιο) γράφει: “Η ατομική ιδιοκτησία της γης και η απογύμνωση των … άλλων [=άκληρων] είναι η βάση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής”.
Αλλά όλοι οι αδιάβαστοι κομμουνιστές (ακόμα και ο μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου για εσωτερική κατανάλωση και προσέλκυση ψήφων, παρότι γνώριζε) στρέφονται κατά των καπιταλιστών...
Δεν αρκεί μόνο η συμμετοχή, σύντροφε. Θέλει κι άλλα πράγματα...Έτσι μου έλεγαν και στην Πανσπουδαστική, αλλά γκόμενα δεν πήδηξα ...
ο κοτσουμπας γραφει στο μπουΟ Μαρξ γνώριζε πως ο ιστορικός ή διαλεκτικός υλισμός του δεν εξηγούσε τα πάντα και αργότερα, στο Κεφάλαιο, τόμος 1, μέρος 3, κεφ 7, γράφει πως ο άνθρωπος αλλάζει (με τη συνείδηση και δράση του) και το φυσικό περιβάλλον και τον εαυτό του – καθώς “προβαίνει απέναντι στη φύση σαν μια ενέργεια της ίδιας της φύσης καθώς … επενεργεί πάνω στη φύση αλλάζοντάς τη αλλάζει και τον εαυτό του”. Επαναλαμβάνει δε την ίδια ιδέα και αλλού.
Ο Ένγκελς έγραψε στον Μπλοχ (21/9/1890), μετά τον θάνατο του Μαρξ – “Αν κάποιος διαστρεβλώσει [τη θεωρία του ιστορικού υλισμού] λέγοντας ότι το οικονομικό στοιχείο είναι το μόνο καθοριστικό, μετατρέπει την πρότασή μας σε μια ανόητη αφηρημένη φράση”.
Ο Μαρξ γνώριζε πως το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός ήταν αποτέλεσμα της ατομικής ιδιοκτησίας της γης. Από τα πρώτα του Χειρόγραφα (Παρίσι 1844) γνώριζε πως η πρόσοδος (=αμοιβή της γης) είναι διαφορετική από το κέρδος (=αμοιβή κεφαλαίου) και πως αυξάνεται απλώς και μόνο με τη ζήτηση καθώς αυξάνεται ο πληθυσμός. Και στον 3ο τόμο, 6ο μέρος κεφ 47 (Κεφάλαιο) γράφει: “Η ατομική ιδιοκτησία της γης και η απογύμνωση των … άλλων [=άκληρων] είναι η βάση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής”.
Αλλά όλοι οι αδιάβαστοι κομμουνιστές (ακόμα και ο μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου για εσωτερική κατανάλωση και προσέλκυση ψήφων, παρότι γνώριζε) στρέφονται κατά των καπιταλιστών...
Έτσι μου έλεγαν και στην Πανσπουδαστική, αλλά γκόμενα δεν πήδηξα ...
Μην με συγκρίνετε , παρακαλώ με τους λοβοτομημένους πιθήκους του "υπαρκτού" σουρεαλισμού...ο κοτσουμπας γραφει στο μπου
Καλημέρα σενιορ!καλημέρα
για οσους είχαν απορίες για τον κύριο since1991 δημοσιοποιώ τα πμ που μου στέλνει, ο κύριος.
Ευγενικός θα έλεγα
καλημέρα
για οσους είχαν απορίες για τον κύριο since1991 δημοσιοποιώ τα πμ που μου στέλνει, ο κύριος.
Ευγενικός θα έλεγα
Για βάλτε τις μέσα, μην μας πάρει καμιά αδέσποτη...Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που έφθασαν στα υπόγεια του νήματος, μέλος του νήματός μας επέτυχε την προηγούμενη Τετάρτη το δικό σας ρεκόρ και δηλαδή 4 φορές σε μία συνεύρεση.
Και πάλι όμως δεν σας ξεπέρασε αφού αυτός χρειάσθηκε σχεδόν 3 ώρες ενώ σεις χρειάζεσθε μόλις 60 λεπτά.
καλημέρα
Ευγενικός θα έλεγα
γαμα το σκουπιδι ρε νικ....καλημέρα
Ευγενικός θα έλεγα
Εγώ λέω να φεύγω γι αυτόν τον λόγο! :SΓια βάλτε τις μέσα, μην μας πάρει καμιά αδέσποτη...
το καψε εντελως ο φουκαρας..
καλα εκανες και τοβγαλες...καλως ακουγε πουστριλικια και λιγα εφαγεΑπλά αποδεικνύει πόσο κότα ήταν να τα γράψει δημόσια. Οπότε επιβεβαιώνει επακριβώς όλους τους χαρακτηρισμούς που του είχα αποδώσει ΔΗΜΟΣΙΑ