Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.900
Πόντοι
606
στη μια ομως θα παρω πουλο γιατι εχθες ειχα γενεθλιο,ηπια κρασι και θελω  :sleeping:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
στη μια ομως θα παρω πουλο γιατι εχθες ειχα γενεθλιο,ηπια κρασι και θελω  :sleeping:
Πρέπει κι εγώ πρίν φύγω να επισκεφτώ την κάβα για εφόδια.Πώς θα βγει αλλιώς το Σ/Κ... :rolleyes:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Ειδα 2 κατσαριδες να κανουν σεξ :fuck2: . Στην αρχη σκεφτηκα να τις ψεκασω  :priest: αλλα μετα λεω να δωσω μια ευκαιρια στην αγαπη  :rose:. Μπορει ο τυπος να προσπαθουσε χρονια να την ριξει  :woldman:  :respect: . Αλλα μετα σκεφτηκα οτι παιζει να την βιαζει  :headbang: . Τι να κανω;  :think:....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ειδα 2 κατσαριδες να κανουν σεξ :fuck2: . Στην αρχη σκεφτηκα να τις ψεκασω  :priest: αλλα μετα λεω να δωσω μια ευκαιρια στην αγαπη  :rose:. Μπορει ο τυπος να προσπαθουσε χρονια να την ριξει  :woldman:  :respect: . Αλλα μετα σκεφτηκα οτι παιζει να την βιαζει  :headbang: . Τι να κανω;  :think:....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.146
Πόντοι
22.785
..............

......... με μεγάλη λαχτάρα θα προσμένουμε νέαν ψηηφοφορία έπ αύτού !!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.928
Πόντοι
5.506
Ειδα 2 κατσαριδες να κανουν σεξ :fuck2: . Στην αρχη σκεφτηκα να τις ψεκασω  :priest: αλλα μετα λεω να δωσω μια ευκαιρια στην αγαπη  :rose:. Μπορει ο τυπος να προσπαθουσε χρονια να την ριξει  :woldman:  :respect: . Αλλα μετα σκεφτηκα οτι παιζει να την βιαζει  :headbang: . Τι να κανω;  :think:....
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.900
Πόντοι
606
πατα τις  :vomit:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Είναι απλό,τις χωρίζεις κι αν φύγουν μαζί προς την ίδια κατεύθυνση τότε πάει να πει πως ενοχλείς  :happy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506

Αυτά είναι προβλήματα βγαλμένα από τη ζωή, προτείνω να ανοίξεις ξεχωριστό νήμα.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Αυτά είναι προβλήματα βγαλμένα από τη ζωή, προτείνω να ανοίξεις ξεχωριστό νήμα.
Τωρα που ντυθηκες (λιγο βαρια βεβαια).. θα το πραξω !! :rolleyes:

Καλα δεν ζεσταινεσαι τωρα  :think: Αυτες οι αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας θα σε βλαψουν γιαβρι μου  :babycry:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.928
Πόντοι
5.506
εγω δεν ειμαι κατσαριδα ρε.
αμαμουνιμουνα να με παταγανε  :afro:
καλως...
ετρεμα στην ιδεα οτι θα μου απαντουσες..."ναι μου αρεσει να με πατανε οταν γαμαω"  :S :S :S

το αμαμουνιμουνα ειναι ροκ γκρουπακι? :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
καλως...
ετρεμα στην ιδεα οτι θα μου απαντουσες..."ναι μου αρεσει να με πατανε οταν γαμαω"  :S :S :S

το αμαμουνιμουνα ειναι ροκ γκρουπακι? :think:

Ομάδα στη β' Χιλής είναι ρε αγράμματε.  :tickedoff: :tickedoff:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Τωρα που ντυθηκες (λιγο βαρια βεβαια).. θα το πραξω !! :rolleyes:

Καλα δεν ζεσταινεσαι τωρα  :think: Αυτες οι αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας θα σε βλαψουν γιαβρι μου  :babycry:

Αποφασίστε επιτέλους.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom