Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ο Θεός ως άπειρη οντότητα μπορεί να είναι κατασκευαστής άπειρης οντότητας; (Έως 3 ψήφους )

• Ε;;;

• Άπειρες οι γκόμενες αλλά εμείς ούτε μία ...

• Ρώτα την άλλη άπειρη οντότητα, τον blizardeye.

• Αν θέλεις να κατανοήσεις το άπειρο, εξερεύνησε κάθε γωνιά του πεπερασμένου.

• Το Σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρες οντότητες!

• Hold infinity in the palm of your hand, and eternity in an hour.

• Πότε θα βρεις γκόμενα και θα μας αφήσεις ήσυχους;;;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Αυτός είχε πάει χθες και γύρισε φορτωμένος ...

super-tiny-fish-23333986.jpg

Αμα  αρχίσω να βρίζω το  αεροδρόμιο Μακεδονία που 600 χρονια δεν μπορούν να βάλουν ένα γαμω σύστημα για τυφλή προσγείωση ..
Αμα αρχισω και βριζω τα εργα στην πανάκριβη γεμάτη διόδια εθνική και τις παρακαμπτήριους 17χμ  στον Μακρυγιαλο  + και τα όργανα της τάξεως που αντί να ρυθμίζουν τον πανικο μεταξύ φορτηγών , ΙΧ και τρακτέρ ...είχαν πιάσει κουβέντα..μέσα απ τα περιπολικά  

ναι γύρισα Φορτωμένος ΝΕΥΡΑ

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Αμα  αρχίσω να βρίζω το  αεροδρόμιο Μακεδονία που 600 χρονια δεν μπορούν να βάλουν ένα γαμω σύστημα για τυφλή προσγείωση ..
Αμα αρχισω και βριζω τα εργα στην πανάκριβη γεμάτη διόδια εθνική και τις παρακαμπτήριους 17χμ  στον Μακρυγιαλο  + και τα όργανα της τάξεως που αντί να ρυθμίζουν τον πανικο μεταξύ φορτηγών , ΙΧ και τρακτέρ ...είχαν πιάσει κουβέντα..μέσα απ τα περιπολικά  

ναι γύρισα Φορτωμένος ΝΕΥΡΑ

κι ενας φιλος μου χτες τα ιδια....γιατι ομως τι παιχτηκε?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ομίχλη στο αεροδρόμιο Μακεδονία και καθυστερήσεις / ακυρώσεις πτήσεων ...

καλησπερα Μπλιζ για την εθνικη οδο μιλαω ...συναδελφος σου ταλαιπωρηθηκε χθες στην περιοχη του Πλαταμωνα γυριζοντας απο Λαρισσα

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Παρακαλείται τσομπαναραίοι, γιδοβοσκοί, να πάνε στα νήματά τους στάνες τους  :hi: :jerking:

Συνημμένα

• DSC02174.JPG
    DSC02174.JPG
    410,2 KB · Εμφανίσεις: 10

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
κι ενας φιλος μου χτες τα ιδια....γιατι ομως τι παιχτηκε?

Τι να παιχτηκε κυρία Αφροδιτη μας ..
Την τριτη η πρωτη πτηση εφυγε απ την αθηνα στις 3και μιση
προχθες, Τετάρτη μέχρι την ωρα που σηκώθηκα και έφυγα απ το αεροδρόμιο είχαν ακυρώσει τις 3 πρώτες πτήσεις
Η Εθνική στο ανέβασμα και στο κατεβασμα εχει εργα στον αγιο Κωνσταντίνο , το τούνελ με 1 λωριδα κυκολοφορίας
και στο κατεβασμα ..εργα στο Μακρυγιαλο με παρακαμψη 17 χμ ...

α και βροχη στο δρομο ( σπρευ όχι δυνατη ) και ως γνωστον οι Ελληνάρες είναι ταμένοι ..οι λασπωτήρες είναι αγνωστη λεξη

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Τι να παιχτηκε κυρία Αφροδιτη μας ..
Την τριτη η πρωτη πτηση εφυγε απ την αθηνα στις 3και μιση
προχθες, Τετάρτη μέχρι την ωρα που σηκώθηκα και έφυγα απ το αεροδρόμιο είχαν ακυρώσει τις 3 πρώτες πτήσεις
Η Εθνική στο ανέβασμα και στο κατεβασμα εχει εργα στον αγιο Κωνσταντίνο , το τούνελ με 1 λωριδα κυκολοφορίας
και στο κατεβασμα ..εργα στο Μακρυγιαλο με παρακαμψη 17 χμ ...

α και βροχη στο δρομο ( σπρευ όχι δυνατη ) και ως γνωστον οι Ελληνάρες είναι ταμένοι ..οι λασπωτήρες είναι αγνωστη λεξη

εγω την περασμενη εβδομαδα εκανα ταξιδι αστραπη κατω απο τ αυλακι...αυτο που μου την εδωσε ηταν τα πολλα διοδια.σταματα-ξεκινα ολη την ωρα φρικη

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
εγω την περασμενη εβδομαδα εκανα ταξιδι αστραπη κατω απο τ αυλακι...αυτο που μου την εδωσε ηταν τα πολλα διοδια.σταματα-ξεκινα ολη την ωρα φρικη

Καλα εκει είναι το μεγαλυτερο μπουρδελο

οσοι εχουμε e pass μπορούμε να περασουμε σε ολη την Ελλαδα τα διοδια , εκτος απ το κομμάτι , Αγ Στεφανος ..μεχρι Στυλίδα ..και φυσικά τα Μαλγαρα ...
( Για εγναντία δεν ξερω ? )
α και φυσικα τσιμπησε η τιμη παλι προς τα πανω ...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καλα εκει είναι το μεγαλυτερο μπουρδελο

οσοι εχουμε e pass μπορούμε να περασουμε σε ολη την Ελλαδα τα διοδια , εκτος απ το κομμάτι , Αγ Στεφανος ..μεχρι Στυλίδα ..και φυσικά τα Μαλγαρα ...
( Για εγναντία δεν ξερω ? )
α και φυσικα τσιμπησε η τιμη παλι προς τα πανω ...

εσυ  ταξιδευεις συνεχεια οποτε το χρειαζεσαι το e-pass...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.057
Πόντοι
5.506
Πλεον πιο πολυ συμφερει αεροπλανακι και ενοικιαση αυτοκινητου για Θεσσαλονικη Αθηνα.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Πλεον πιο πολυ συμφερει αεροπλανακι και ενοικιαση αυτοκινητου για Θεσσαλονικη Αθηνα.

Εγω τα τελευταία χρόνια ..αυτό κανω ..
Δε λεει να τρως 1100 χιλιόμετρα στο κεφαλι , ένα 80ρι διοδια , και 100 πετρελαιο ( 150 βενζινη ) συν την ταλαιπωρια και την κουραση ( ειμαστε και γεροι ανθρωποι )
Και με τις εταιρικές τιμές που μας δινει συγκεκριμένη εταιρία ενοικιάσεων ,ερχετε φθηνοτερα και από ταξι ..
Αρκει να μην κλεινει το αεροδρόμιο ...
Τωρα λενε το τρενο θα κανει 3 1/2 ωρες ..να δουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.057
Πόντοι
5.506
Εγω τα τελευταία χρόνια ..αυτό κανω ..
Δε λεει να τρως 1100 χιλιόμετρα στο κεφαλι , ένα 80ρι διοδια , και 100 πετρελαιο ( 150 βενζινη ) συν την ταλαιπωρια και την κουραση ( ειμαστε και γεροι ανθρωποι )
Και με τις εταιρικές τιμές που μας δινει συγκεκριμένη εταιρία ενοικιάσεων ,ερχετε φθηνοτερα και από ταξι ..
Αρκει να μην κλεινει το αεροδρόμιο ...
Τωρα λενε το τρενο θα κανει 3 1/2 ωρες ..να δουμε

E ναι ρε φίλος, χώρια που πλέον στην Αθήνα κινείσαι εύκολα και με ακρίβεια χρόνου στα περισσότερα σημεία της με το μετρό. Όσο για τιμές, τις προάλλες πλήρωσα 110 Ευρώ για 10 μέρες Toyota Aygo χωρίς εταιρική χρέωση, με το απλό πασσαπόρτι της Aegean.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Το συγκεκριμένο νήμα είναι ανοικτό και προσβάσιμο σε όλους, όπως όλα τα υπόλοιπα νήματα του μπου. Αν θέλετε αυστηρή "πόρτα" να φτιάξετε αλλού ένα forum να τα λέτε μεταξύ σας.

Δείτε, κύριε,

Κατανοητά και ορθολογιστικά τα όσα γράψατε. Αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Πλην όμως ακατανόητος και ανορθολογιστικός ο σκοπός των επισκέψεών σας στο παρόν νήμα από την στιγμή που δηλώνετε την απαρέσκειά σας προς αυτό καθαυτό, καθώς και προς τους συμμετέχοντες σε αυτό.

Τελικά τι αποζητάτε; Την αποδοχή σας ως ομότιμο , αλλά "διαφορετικό" μέλος; Να "βάλετε σε τάξη" ένα τσούρμο  αρτηριοσκληρωτικούς παππούδες; Να "νουθετήσετε" έναν εσμό από κομπλεξικούς μικροτσούτσουνους; Άλλο;

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
E ναι ρε φίλος, χώρια που πλέον στην Αθήνα κινείσαι εύκολα και με ακρίβεια χρόνου στα περισσότερα σημεία της με το μετρό. Όσο για τιμές, τις προάλλες πλήρωσα 110 Ευρώ για 10 μέρες Toyota Aygo χωρίς εταιρική χρέωση, με το απλό πασσαπόρτι της Aegean.

το πρόβλημα είναι αν ο / οι προορισμοί σου είναι μακριά  από σταθμο μετρο και εχεις να πας ας πουμε από μεταμορφωση ,στη Βουλα η στον Πειραια...
Αν είναι να πας καπου στο κεντρο ..ναι είναι πολύ βολικο ..χρονομετρημενο παιρνει 1 περιπου λεπτο από σταθμο σε σταθμο ..

Σε ότι αφορα τα εκτος Αθηνας ...όπως σου ειπα και εγω νοικιάζω ...βασικα μεγαλύτερα αμάξια γιατι αν παω πχ Θεσσαλινικη θα κατεβω και ένα Βολο , μια Λαρισσα , θα παω μια Αλεξανδρούπολη  όχι πολλα 1200 1500 κμ σε 3 μερες ..απλα πραγματα χαχαχαχαχ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.057
Πόντοι
5.506
το πρόβλημα είναι αν ο / οι προορισμοί σου είναι μακριά  από σταθμο μετρο και εχεις να πας ας πουμε από μεταμορφωση ,στη Βουλα η στον Πειραια...
Αν είναι να πας καπου στο κεντρο ..ναι είναι πολύ βολικο ..χρονομετρημενο παιρνει 1 περιπου λεπτο από σταθμο σε σταθμο ..

Σε ότι αφορα τα εκτος Αθηνας ...όπως σου ειπα και εγω νοικιάζω ...βασικα μεγαλύτερα αμάξια γιατι αν παω πχ Θεσσαλινικη θα κατεβω και ένα Βολο , μια Λαρισσα , θα παω μια Αλεξανδρούπολη  όχι πολλα 1200 1500 κμ σε 3 μερες ..απλα πραγματα χαχαχαχαχ

H χαρά του ενοικιαστή είσαι.. αχαχαχαχαχαχαχαχα

Όντως, αν βγαίνεις για παραπάνω από περιφερειακά μιας πόλης χρειάζεσαι ένα κανονικό αυτοκίνητο.  :hi:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
H χαρά του ενοικιαστή είσαι.. αχαχαχαχαχαχαχαχα

Όντως, αν βγαίνεις για παραπάνω από περιφερειακά μιας πόλης χρειάζεσαι ένα κανονικό αυτοκίνητο.  :hi:

αστα να πανε ....στο εταιρικό που εχω ...από τον 2ο χρονο ειχα ξεπερασει τα χιλιόμετρα της 4 ετιας ...
στους 5 μηνες πηρα να κλεισω για service των 30,000 και με ρωτησαν αν κοιμάμαι μεσα ...
Ασε φιλε ... μετα από ( να μην πω ποσα ) χρονια δουλιας  μας έχουν αναγκάσει να δουλεύουμε σαν είλωτες

και αμα πεις ( ευγενικά ΠΑΝΤΑ ) καμια κουβεντα ..ξερετε εχω ξεχασει τι θα πει αδεια , ΣΚ , κλπ
και κανω δουλια για 5 αλλα πληρωνομαι σαν νεοπροσλαμβανόμενος  σου λενε ..
εχεις δικιο ... ποσο ειπαμε ότι εισαι ? ποση είναι η ανεργια στην Ελλαδα ? αμα εχεις άλλη προταση καλυτερη ..εμεις δεν θα σε εμποδισουμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom