Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Πως θα πιάσουμε γκομενα;
Ξέρετε το μυστικό;;;
Πως θα πιάσουμε γκομενα;
Ξέρετε το μυστικό;;;
Κακή συνήθεια, βλάπτει σοβαρά την υγεία ...Είμαι της παραγωγής....ακόμα παράγει κάτι αυτή η ταλαίπωρη χώρα....
Καλη μερα και καλη χρονια σε ολους και ολες ...
Να ειμαστε ολοι καλα ....παντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε ...
Εγώ; Απεναντίας, αθεράπευτα ρομαντικός! Αι γκόμεναι κύριε ...Είσθε κυνικός και πεζός, κύριε.
Είναι ρεαλιστής , σύντροφε. Όπως , άλλωστε , μου μετέφερε κι ένας γνωστός μου κάποτε (του το είχε εκμυστηρευτεί μια κοπέλα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του), "οι άντρες είναι ένα πορτοφόλι, κι οι γυναίκες μια τρύπα..."Είσθε κυνικός και πεζός, κύριε.
Τρεις τρύπες ...Είναι ρεαλιστής , σύντροφε. Όπως , άλλωστε , μου μετέφερε κι ένας γνωστός μου κάποτε (του το είχε εκμυστηρευτεί μια κοπέλα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του), "οι άντρες είναι ένα πορτοφόλι, κι οι γυναίκες μια τρύπα..."
Καλή χρονιά , αγαπητέ...Καλή Χρονιά αγαπητέ Bladesinger και ψυχική ευδαιμονία σου εύχομαι!
Καλή χρονιά , αγαπητέ...
Θα έλεγα και αγωνιστική, αλλά θα εκραγεί το (κατά δήλωσή του) αγλάισμα της αριστοκρατίας.
Είναι ρεαλιστής , σύντροφε. Όπως , άλλωστε , μου μετέφερε κι ένας γνωστός μου κάποτε (του το είχε εκμυστηρευτεί μια κοπέλα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του), "οι άντρες είναι ένα πορτοφόλι, κι οι γυναίκες μια τρύπα..."
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Τρεις τρύπες ...
Εγώ; Απεναντίας, αθεράπευτα ρομαντικός! Αι γκόμεναι κύριε ...
Το "αγωνιστική" αναφερόταν στον αγώνα της καθημερινότητας για την επίτευξη των προς το ζην. Φυσικά το (όποιο) μυαλό διαθέτετε, κατευθύνθηκε αλλού...Ορθοτάτη η επιφύλαξίς σας. Φρονώ ότι και ο κ. Vlandis συμπεριλαμβάνεται εις την επιφύλαξιν ταύτην.
Τσάμπα, δεν καθόταν ούτε η μάνα μας στον πατέρα μας...Εδώ δεν βρίσκουμε ούτε με λεφτά κι εσείς γυρεύετε και τζάμπα γκόμενα;