barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.847
- Πόντοι
- 5.506
Καλησπέρα σας, κύριοι! Χρόνια πολλά και με το καλο να σας βγει και να σας μπει η νέα χρονιά! Υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Σήμερα παίζουμε όλοι 31.Για τσάι και συμπάθεια μας βλέπω. :S :S :S
σημερα ειναι 31 και την παιζουμε ολοι
Γαμώτο άυριο πρέπει να δώσω τους μισθούς πόσο σιχαίνομαι την πρώτη του μηνός.σημερα ειναι 31 και την παιζουμε ολοι
κανε την καταθεση να φανει και μετα τραμπουκισε τους να στα φερουν πισω μετρηταΓαμώτο άυριο πρέπει να δώσω τους μισθούς πόσο σιχαίνομαι την πρώτη του μηνός.
Μην είσαι μαλάκς τους έχω κρατήση την κάρτα μισθοδοσίας,δεν υπάρχει εμπιστοσύνηυ πιά. :S :S :Sκανε την καταθεση να φανει και μετα τραμπουκισε τους να στα φερουν πισω μετρητα
Παίδες καλησπέρα Να ευχηθώ κι εγώ σ'όλους σας υγεία και όλα όπως τα θέλετε
Όπως λένε και οι Κινέζοι: Είθε να ζήσεις σε καιρούς ενδιαφέροντεςχρονια πολλα φιλε καλη χρονια και με περισσοτερες επιτυχιες ;) ;)
Εγώ θα σας ευχηθώ έναν έναν προσωπικά με ιδιαίτερες ευχές για να σας φέρει το νέο έτος.Όπως λένε και οι Κινέζοι: Είθε να ζήσεις σε καιρούς ενδιαφέροντες
Θα φιλήθουμε κ στο μάγουλο τυπε η δε κάνεις φιλιά;Εγώ θα σας ευχηθώ έναν έναν προσωπικά με ιδιαίτερες ευχές για να σας φέρει το νέο έτος.
Εσένα θα σου δώσω στο μέτωπο που το έχεις και μεγάλο.Θα φιλήθουμε κ στο μάγουλο τυπε η δε κάνεις φιλιά;
Με κολλακευεις,μη βάλεις γλώσσα ομωςΕσένα θα σου δώσω στο μέτωπο που το έχεις και μεγάλο.