wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
η παρουσια μου σε ενοχλει?ρε κοπελα μου πανε παιξε αλλου σε λεω ομορφα γιατι σημερα εχω δυο στα δυο και θα φας κουτουλια και συ ..
Υ.Γ παοκτζιδικη ξηγα ...![]()
η παρουσια μου σε ενοχλει?ρε κοπελα μου πανε παιξε αλλου σε λεω ομορφα γιατι σημερα εχω δυο στα δυο και θα φας κουτουλια και συ ..
ρε κοπελα μου πανε παιξε αλλου σε λεω ομορφα γιατι σημερα εχω δυο στα δυο και θα φας κουτουλια και συ ..
οχι αλλα μην με τσιγκλας..η παρουσια μου σε ενοχλει?
Θα πλακωθειτε????? Αν ειναι να γινει, καντε το σωστα......Βγαλτε τα ρουχα μην λερωθουνη παρουσια μου σε ενοχλει?
ρε κοπελα μου πανε παιξε αλλου σε λεω ομορφα γιατι σημερα εχω δυο στα δυο και θα φας κουτουλια και συ ..
βαλε ολο το βινδεακι...Ο Μπάμπης ο σουγιάς![]()
![]()
Θα πλακωθειτε????? Αν ειναι να γινει, καντε το σωστα......Βγαλτε τα ρουχα μην λερωθουν![]()
![]()
τραβηγμενο .. οχι και ολεςΠες όλες να είσαι μέσα![]()
Δεν σε τσιγκλαω μανα μου, εσυ ξυνεσαι κ μας ζαλιζεις τον ερωτα λες κ εχει κανεις μας διαθεση βραδιατικα.οχι αλλα μην με τσιγκλας..
ρε αλεξ μαζεψε την ..(ντου ιτ λαικ σαμαραςΔεν σε τσιγκλαω μανα μου, εσυ ξυνεσαι κ μας ζαλιζεις τον ερωτα λες κ εχει κανεις μας διαθεση βραδιατικα.
Σαντουιτs...................αφηστε τα σε και τα με γαμω το καλαμακι μου![]()
Αλλαξε νημα κ εσυ αν εχεις προβλημα!!! Εδω ειμαστε πλειοψηφια.αφηστε τα σε και τα με γαμω το καλαμακι μου![]()
και να αλλαξουμε πολη επειδη εσυ δεν ακουν ΚΑΛΛΑ το σε και μεαφηστε τα σε και τα με γαμω το καλαμακι μου![]()