blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.992
- Πόντοι
- 26.096
ειναι....να ξερεις βεβαια οτι τιμης ενεκεν εχουμε τον μπλιτς εδω ....νηματοθετρια ειναι η ερι που τα σπαει
Φίδι!
ειναι....να ξερεις βεβαια οτι τιμης ενεκεν εχουμε τον μπλιτς εδω ....νηματοθετρια ειναι η ερι που τα σπαει
Πολλους μα παρα πολλους .. Ομως ξυλο μεχρι νοσοκομειου στην δουλεια ?Δεν είναι έτσι.
Όλοι κάνουμε πολλούς συμβιβασμούς στην δουλειά μα. Παρα πολλούς!!!
Τι ώρα ξυπνάς για να φουρνίσεις μαν?σορρυ αλλα καμια σχεση
5 βαζω τις τυροπιτες.Τι ώρα ξυπνάς για να φουρνίσεις μαν?
I knew you were gonna say that!
Ξέρεις πόσο ξύλο έχει φάει απο την Αγγλό τροφό του για να μάθει να πίνει τσάι με γάλα.Πολλους μα παρα πολλους .. Ομως ξυλο μεχρι νοσοκομειου στην δουλεια ?
Το πράγμα είναι ένα τυπε κ δεν αλλάζει ,η πουτανα είτε είναι στο πιο τελειωμένο μπουρδέλο είτε είναι το πιο Χάι κλας Κολ γκερλ του κόσμου,αν έχει νταβατζη πάνω από το κεφάλι της,ως αντικείμενο ο χρησιμοποιείται ,ως αντικείμενο εκδιδεται,αυτή είναι η ωμή αλήθεια ,όλα τα άλλα είναι σελοφαν κ περιτύλιγμαεκει παει αλλου το πραγμα ετσι δεν ειναι?
Κράτα μου δύο με ένα μιλκομπούκαλο για πρωινό.5 βαζω τις τυροπιτες.
Εγώ φρι έχω πάρει μόνο κάτι κεράσματα κατά καιρούς...για όλα τ'άλλα υπάρχει η mastercard
Πολλους μα παρα πολλους .. Ομως ξυλο μεχρι νοσοκομειου στην δουλεια ?
Ξέρεις πόσο ξύλο έχει φάει απο την Αγγλό τροφό του για να μάθει να πίνει τσάι με γάλα.
εγω το ειπα ξερα και εγινα κακοςΤο πράγμα είναι ένα τυπε κ δεν αλλάζει ,η πουτανα είτε είναι στο πιο τελειωμένο μπουρδέλο είτε είναι το πιο Χάι κλας Κολ γκερλ του κόσμου,αν έχει νταβατζη πάνω από το κεφάλι της,ως αντικείμενο ο χρησιμοποιείται ,ως αντικείμενο εκδιδεται,αυτή είναι η ωμή αλήθεια ,όλα τα άλλα είναι σελοφαν κ περιτύλιγμα
Ναι το φρι γουαφι το ξέχασες που έχεις κατακλέψει τον κσμάκη.Εγώ φρι έχω πάρει μόνο κάτι κεράσματα κατά καιρούς...για όλα τ'άλλα υπάρχει η mastercard
Ναι. Πολλες κοπελλες δεν εχουν ευτυχως ... Δυστυχως ομως γιαβρι μου το ποσοστο των <<αλλων κοριτσιων>> καλα κρατει ακομα :- :-Ήθελα να πιστεύω ότι αυτά πια δεν υπάρχουν.
Τουλάχιστον ως κανόνας. Δεν έχω εμπειρία στα εσώτερα των στούντιο. Ούτε στα στούντιο. Γνωστές μου όμως του χώρου δεν έχουν τέτοια θέματα στην δουλειά τους. Τουλάχιστον στην τιμή που δουλεύουν.
Εσύ είσαι αλήτης έχεις κ μηχανακιεγω το ειπα ξερα και εγινα κακος
Ναι. Πολλες κοπελλες δεν εχουν ευτυχως ... Δυστυχως ομως γιαβρι μου το ποσοστο των <<αλλων κοριτσιων>> καλα κρατει ακομα :- :-
Εγώ δεν κλέβω,πάροχος είμαι,άλλοι κλέβουν από μέναΝαι το φρι γουαφι το ξέχασες που έχεις κατακλέψει τον κσμάκη.
μου λες κωδικο θειε?Εγώ δεν κλέβω,πάροχος είμαι,άλλοι κλέβουν από μένα