az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο ποτε δεν το καταλαβα
να ψηφισω οτιδηποτε επειδη το λεει καποιος ηθοποιος, ποδοσφαιριστης, μοντελο η τραγουδιαρης κλπ
6 ???? Για σαλιγκαρια θα πατε????.......Να τα πλυνετε καλα πρωτα
Ωχ Θεε μου..........Νταξει εχουμε κατουροκαβλεs ..........αλλα μετα τιs 11.00Ανοιγουμε το νημα. Αεριζουμε, σκουπιζουμε κλπ
Αν στο πουν ελληνες και ξενοι πολιτικοι, καθηγητες πανεπιστημιων, δημαρχοι, περιφερειαρχες, γσεε, οτοε, οικονομικοι αναλυτες, εμπορικοι συλλογοι, σε καλυπτει?αυτο ποτε δεν το καταλαβα
να ψηφισω οτιδηποτε επειδη το λεει καποιος ηθοποιος, ποδοσφαιριστης, μοντελο η τραγουδιαρης κλπ
Αυτο με τους πολιτικους τι το θελες ρε ΑλεξΑν στο πουν ελληνες και ξενοι πολιτικοι, καθηγητες πανεπιστημιων, δημαρχοι, περιφερειαρχες, γσεε, οτοε, οικονομικοι αναλυτες, εμπορικοι συλλογοι, σε καλυπτει?
Γιατι ολοι αυτοι λενε ΝΑΙ.
γιατι με τους δημαρχους?Αυτο με τους πολιτικους τι το θελες ρε Αλεξ![]()
Ολοι εκτος απο τη Χρυση Αυγή και τον Συριζα σε Ελλαδα και εξωτερικο, σε καλυπτει??Αυτο με τους πολιτικους τι το θελες ρε Αλεξ![]()
με τιποταΟλοι εκτος απο τη Χρυση Αυγή και τον Συριζα σε Ελλαδα και εξωτερικο, σε καλυπτει??
Ναι, γιατι? Δεν καταλαβα.Αυτο με τους πολιτικους τι το θελες ρε Αλεξ![]()
Ε οχι γιατι πρωτον τι σημαινει ''ολοι''? Τους ρωτησανε ολους? Και δευτερον η γνωμη επιστημονων και καταξιωμενων ανθρωπων στην οικονομια μου λεει κατι αλλα οχι σε βαθμο που να με καλυπτει.Η γνωμη των πολιτικων δεν μου λεει τιποτα...δεν εχουν κερφισει ποτε αυτη την αξιωση στα ματια μου.Ολοι εκτος απο τη Χρυση Αυγή και τον Συριζα σε Ελλαδα και εξωτερικο, σε καλυπτει??
ρε αλεξ κλεισε σου λεω την πουτανα για τηλεορασηΝαι, γιατι? Δεν καταλαβα.
Ολοι εντος και εκτος Ελλαδας εκτος απο νεοκομμουνιστες, ψεκασμενους και φασιστες λενε ΝΑΙ.
Οπως εγραψα και στο αλλο σχολιο...δε τους ρωτησανε ολους.Τι σημαινει ''ολοι''? Απο την αλλη αφου τυχαινει να γινεται δημοψηφισμα θα δειξει τελικα αν ολοι λενε ναι η οχι.Δε μιλαω για την προσωπικη μου αποψη αλλα για την διαδικασια της σκεψης μου τωρα.Δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω αλλα εξεταζω το πως θα αποφασισω.Ναι, γιατι? Δεν καταλαβα.
Ολοι εντος και εκτος Ελλαδας εκτος απο νεοκομμουνιστες, ψεκασμενους και φασιστες λενε ΝΑΙ.
![]()
[size=50pt]ντα[/size] η νιετ βρε ????? Αγκαπεs μου![]()
![]()
![]()
ΠωΠω...!!!!!!!!
![]()
καραντα![]()
![]()
Ετσι ταβαριτs...θα ριξω στη μαχη την κοκινη αρκουδιτσαντα ρε γαμώτο, ντα και πάλι ντα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτη ειναι η Σιλβια Σαιντ και δεν ειναι ρωσιδα αλλά τσέχα.![]()
![]()