sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Έλενα ο Φρανκ είναι από τους πλέον αγαπημένους μουΚαλησπερα Sith
Αποκορύφωμα το my way
Έλενα ο Φρανκ είναι από τους πλέον αγαπημένους μουΚαλησπερα Sith
Μελισοχορτο . Καταπραυνει τα πανταΚαλησπέρα σας
Οτι πιο ομορφα διδακτικο , εχει περασει απο τα αυτια μου !! Το εχω ποσταρει τοσες φορες , που στο τελος θα καταληξω γραφικηΈλενα ο Φρανκ είναι από τους πλέον αγαπημένους μου
Αποκορύφωμα το my way
Ωσάν γνήσιο παπούδι πίνω το ρόφημα μου πριν την κατάκλιση
Εσείς;
Μελισοχορτο . Καταπραυνει τα παντα
A mister john daniels would be preferedένα cardhu 12αρι, δε γαμιέται μια ζωή την έχουμε
Γιοχιμπε κ νταμιανα για τα <<μικρα πουλακια>> .. προστυχο μου αγορι εσυΜεγαλώνει και τα μικρά πουλάκια;
Ο ύμνος!!! Βέβαια και ο elvis το έσκισε αυτό το κομμάτι αλλά σαν το Φρανκ ουδείςΟτι πιο ομορφα διδακτικο , εχει περασει απο τα αυτια μου !! Το εχω ποσταρει τοσες φορες , που στο τελος θα καταληξω γραφικη
Έλενα ο Φρανκ είναι από τους πλέον αγαπημένους μου
Αποκορύφωμα το my way
Γιοχιμπε κ νταμιανα για τα <<μικρα πουλακια>> .. προστυχο μου αγορι εσυ
Τελικά είστε επίμονος...
Μου αρέσει. Η επιμονή και το πείσμα είναι γεροντικά χαρακτηριστικά...
Καλησπερα Rodriguez
Θα ζήλευαν και οι πορνοστάρ ε;Ωστόσο, σαν παππούλης και μικροτσούτσουνος που είσαι, ίσως αρχίσεις να μην τον συμπαθείς και τόσο,
αν μάθεις τι επική ατάκα είχε ρίξει η Άβα Γκάρντερ (πρώην σύζυγος του Φράνκι), για το "εργαλείο" του...
Δεν ξερω ...Ποτε δεν τα πηγα καλα με τον Eλβις ..Ειμαι της σχολης του jerryΟ ύμνος!!! Βέβαια και ο elvis το έσκισε αυτό το κομμάτι αλλά σαν το Φρανκ ουδείς
Θα ζήλευαν και οι πορνοστάρ ε;
Εμείς μικροτσούτσουνοι αυτός γλυκοτσούτσουνος
Έχω πιο αποτελεσματικό.
Δήλωσε λοιπόν, η Άβα: "He only weighs 120, but 100 pounds is dick"....
Δήλωσε λοιπόν, η Άβα: "He only weighs 120, but 100 pounds is dick"....
Βέβαια ως καλός γνώστης της αμερικανικής-αγγλικής πιστεύω πως άλλο εννοούσε η Ava...