barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.247
- Πόντοι
- 5.506
O αγαπητος εν Χριστό αδελφος ξεβράκωτος σε μια ακομα προσπαθεια καθέλκυσης
Kλαίω ωρέ
O αγαπητος εν Χριστό αδελφος ξεβράκωτος σε μια ακομα προσπαθεια καθέλκυσης
τωρα κλαψε ακομα ποιο γοερά
Τι τα θες τι τα γυρεύεις ρε φιλε ....
Είναι και γαμω τα εργαλεία ..αλλα αμα ο καπετάνιος είναι γιδοβοσκος ...θα το "χασει"
Θελει πολύ μαγκιά και πολλα κιλα @@ να πας αυτά τα μιλια ... είναι 140κμ /ωρα στο νερο
Καλα να σαι...... κι αν εισαι ταγαροταγαρος κλαρινογαμπρος για ποτε καρφωνεις πλωρη στην πρωτη τρυπα που θα βρεις μπροστα σου, κιχ δεν κανεις. Και με τα 70+ knots στην καλυτερη περιπτωση θα βραχεις μονο μεχρι την κωλοτρυπιδα.....
Φιλε ολοι εχουμε κανει μαλακιες ( και με μηχανες και με αυτοκίνητα και με βαρκες ) το θεμα είναι ότι ακομα και η μαλακια εχει ένα οριο και αν το ξεπεράσεις ...κλαιςΕγώ ρε παιδιά η μόνη εμπειρία που έχω είναι όταν πριν πολλά χρόνια δούλευα σε θαλάσσια σπόρ και είχα τα jet ski, πολύ γρήγορα σκαφάκια,40μαω πιάνανε
Το τι μαλακίες κάναμε άλλο πράγμα
Ναι,σοφόν το σαφές που λέει κι ο εξαφανισθείςΦιλε ολοι εχουμε κανει μαλακιες ( και με μηχανες και με αυτοκίνητα και με βαρκες ) το θεμα είναι ότι ακομα και η μαλακια εχει ένα οριο και αν το ξεπεράσεις ...κλαις
Εγώ ρε παιδιά η μόνη εμπειρία που έχω είναι όταν πριν πολλά χρόνια δούλευα σε θαλάσσια σπόρ και είχα τα jet ski, πολύ γρήγορα σκαφάκια,40μαω πιάνανε
Το τι μαλακίες κάναμε άλλο πράγμα
Τότε που ειμασταν 22 χρονών μας φαινόταν σαν φρεγάτα αδερφέ.Ειμασταν 3 άτομα με τρία τζετ,φαντάσου τι σκαρώναμεMια φορά καβάλησα jet ski και δε σκοπεύω να το ξανακάνω, αν εξαιρέσεις λίγο τις φιγούρες και τα κόλπα δεν έχει τίποτα άλλο να δώσει. Προφανώς παίζει ρόλο οτι δεν έχω μεγάλη επαφή και κάψα με τις μηχανές.
Και σκέψου οτι τα σημερινά πιάνουν κάτι 65-70 μίλια.....
Σας ευχαριστώ, να τονίσω ότι έγραψα το έκανα χωρίς την βοήθεια google κλπ, απλά έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει ;)
Περί jazz είμαι οπαδός, είχα επισκεφτεί την Νέα Ορλεάνη προ αμνημονεύτων χρόνων και τρελάθηκα με την ατμόσφαιρα μουσική jazz στους δρόμους, bourbon street με τα ωραία μαγαζιά.
Την Καλησπέρα μου και τα λέμε
Χαιρετώ σας!
Αυτές είναι πληροφορίες! Σε όλα μέσα είσαι, κατάσκοπε!O Αζιζ είχε κάνει και ένα ντουέτο με τον ράπερ Βάνκο, γνωστό νταβά από το Πλόβντιβ...
Καλώς το παλικάρι!καλησπερα φιλτατοι