Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
μιλφακι εισαι?ναι κατι εκανα λαθος
νεα γαρ... που λεει ο λογος δηλ![]()
μιλφακι εισαι?ναι κατι εκανα λαθος
καλημέρα κασσιόπη. Νέα; ή παλιά που επέστρεψε;ναι κατι εκανα λαθος
Ναι. Στα YouTube links που είναι της μορφής https(όσα έχουν Και s στο τέλος )βαζε μόνο ότι είναι μετά το = ή βγάλε απλά το s.ναι κατι εκανα λαθος
δεν υπάρχουν νέα μέλη. Όλα "παλιά" είναι.Καλημέρα.καλημέρα κασσιόπη. Νέα; ή παλιά που επέστρεψε;
καλημέρα χαουζ. Εγω την πέφτω σε ολα τα αντρικά ετσι κι αλλιως για να εχω το κεφαλι μου ήσυχοδεν υπάρχουν νέα μέλη. Όλα "παλιά" είναι.Καλημέρα.
καλημέρα κασσιόπη. Νέα; ή παλιά που επέστρεψε;
μπορεί να είναι κάποια-ος που θέλει να φανεί "νέα".αν ήταν παλιό μέλος δεν θα ήξερε να ποστάρει τραγούδια?![]()
καλημερα σας
καλημερα νηματοθετα
ωραιο το θρεντ
οαση χιουμορ μεσ στον καταιγισμο της μλκ που ζουμε
σας διαβαζω ανελιπως τελευταια ιδιως τα βραδυα
Οχι. Βλέπω ποιος έχει μεγαλο τσουτσουνι και κάνει καλο σεξ με σκοπό την εκμετάλευσή του φυσικαΤους στέλνεις πμ με δημοψήφισμα με μια επιλογή Ναι και μια όχι στο όχι Ερι ;![]()
μπορεί να είναι κάποια-ος που θέλει να φανεί "νέα".
Ξέρω πως λειτουργείς παρελκυστικα .Βάζεις τα παπουδια να τρώγονται κι εσύ βλέπεις τη Ρώμη από ψηλά να καίγεταιΟχι. Βλέπω ποιος έχει μεγαλο τσουτσουνι και κάνει καλο σεξ με σκοπό την εκμετάλευσή του φυσικα![]()
Που το ξέρειςΞέρω πως λειτουργείς παρελκυστικα .Βάζεις τα παπουδια να τρώγονται κι εσύ βλέπεις τη Ρώμη από ψηλά να καίγεται
Όλα τα ξέρωΠου το ξέρεις![]()
κι αυτόπαρελκυστικά δεν λειτουργησα ποτε.
ερι2015 (λίγο πριν το δημοψήφισμα)
Ολα τα ξέρεις; Ποιος στα είπεΌλα τα ξέρω κι αυτό![]()