sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Θα το παλέψουμεΑφήστε τα μίση (και πιάστε ΤΟ...)!
Θα το παλέψουμεΑφήστε τα μίση (και πιάστε ΤΟ...)!
Χασίσι ;;;;Αφήστε τα μίση (και πιάστε ΤΟ...)!
Θα το παλέψουμε
Όχι βέβαια,απλώς αναγιγνώσκω τα κατορθώματα σας και αναρωτιέμαι πόσες ακόμα...Ο κ. karelias έχει θέσει εαυτόν απέναντι του νηματοθέτου και προφανώς συντάσσεται με τους εν δυνάμει στασιαστές εντός του νήματος.
Βλέπω όμως ότι και σεις υιοθετείτε επιχειρήματα του παραληρούντος κ. Vlandis ...
Χασίσι ;;;;
Και όπως έλεγε σοφά και μια ψυχή, εδώ μέσα: "παίξε γερά κι ας χάσεις"....
Όχι βέβαια,απλώς αναγιγνώσκω τα κατορθώματα σας και αναρωτιέμαι πόσες ακόμα...
Που είναι ο old boy μου;Και όπως έλεγε σοφά και μια ψυχή, εδώ μέσα: "παίξε γερά κι ας χάσεις"....
O έμετος προέρχεται από την παρατεταμένη αγαμία σας;
Ο κ. karelias έχει θέσει εαυτόν απέναντι του νηματοθέτου και προφανώς συντάσσεται με τους εν δυνάμει στασιαστές εντός του νήματος.
Βλέπω όμως ότι και σεις υιοθετείτε επιχειρήματα του παραληρούντος κ. Vlandis ...
Καλά. Σεις ειδικά μην τα λαμβάνετε όλα τοις μετρητοίς αυτή την εποχή ...
Που είναι ο old boy μου;
Ελαφρώς λαϊκίστικο το επιχείρημα, αλλά δεν κρατιέμαι.Μακριά από Χασίστες και Φουντικούς...
Ο κ. karelias έχει θέσει εαυτόν απέναντι του νηματοθέτου και προφανώς συντάσσεται με τους εν δυνάμει στασιαστές εντός του νήματος.
Καλά να'ναι κι όλα τ'άλλα...Δεν γράφει αυτές τις μέρες και ο νηματοθέτης ανησύχησε. Αλλά κάνει likes σε κριτικές και άρα μπορεί να είναι απασχολημένος.
Ελαφρώς λαϊκίστικο το επιχείρημα, αλλά δεν κρατιέμαι.
Πόσοι πέθαναν πέρυσι από κάπνισμα και πόσοι από χόρτο;
κε Νηματοθέτη άσχετα με τα όποια πικάντικα σχόλια μου θα σταθώ στο πλευρό σας σε τυχόν προσπάθεια ανατροπής σας. Αν και χουφταλο, ξεμωραμένος, κρυφοπιδικουλας και πλείστα όσα σας αναγνωρίζω τη δύναμη να κρατάτε μονιασμένο το νήμα.