Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλημέρα και από μενα πρωτα απ όλα στις κυρίες της παρέας μας  :rose:

καθως επισης και στους σάτυρους , πορνογερους , απομεινάρια ενός προ - προηγούμενου αιωνα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
καυτη τα έχω με Τομα είμαι παντρεμένη με βασιλοφρων ο Νικ με θέλει κολασμενα ο μπλιτς μου γράφει κριτικές ο αντισθενης μπαναρει όσους ζηλεύει ο ζεμπου φτιάχνει πίτες με κωνειο για παρτη μου ο Βλουβλου στα παπαρια του ο καρελιας πηδαει άλλες και φωνάζει Μπουτάρης οτουρμπακης είναι τρελός για εμένα ο μπαρόκ με αγαπά ο άγιος μου γράφει ποίηση ο Πουσι μου κάνει προταση γάμου και ο παπι με πηδαει στα όνειρα μου. Υπό αυτές τις συνθήκες σκέφτομαι ότι θα τα φτιάξω μαζί σου να τελειώνει αυτό το χάος αχαχαχαχαχαχα

Το μονο καλο ότι εγω δεν περιλαμβάνομαι στην λιστα , οποτε μπορει να με διεκδηκησει αφοαβα ειτε η Αφροδιτη ειτε η Ελενα ....

Αντε κορίτσια παρτε σειρα παρακαλω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.375
Πόντοι
22.785
......

..........  :hi: Στίς κριτικές ή άλήθεια άπλά ύπάρχει ......
Τό ψέμα πρέπει να ΄έφευρεθή !!!!!!!!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
καυτη τα έχω με Τομα είμαι παντρεμένη με βασιλοφρων ο Νικ με θέλει κολασμενα ο μπλιτς μου γράφει κριτικές ο αντισθενης μπαναρει όσους ζηλεύει ο ζεμπου φτιάχνει πίτες με κωνειο για παρτη μου ο Βλουβλου στα παπαρια του ο καρελιας πηδαει άλλες και φωνάζει Μπουτάρης οτουρμπακης είναι τρελός για εμένα ο μπαρόκ με αγαπά ο άγιος μου γράφει ποίηση ο Πουσι μου κάνει προταση γάμου και ο παπι με πηδαει στα όνειρα μου. Υπό αυτές τις συνθήκες σκέφτομαι ότι θα τα φτιάξω μαζί σου να τελειώνει αυτό το χάος αχαχαχαχαχαχα
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το μονο καλο ότι εγω δεν περιλαμβάνομαι στην λιστα , οποτε μπορει να με διεκδηκησει αφοαβα ειτε η Αφροδιτη ειτε η Ελενα ....

Τα κορίτσια είναι σουπερ. Εγω ειμαι σαν το αναποδο γαμωτο και πρέπει κάπως να ζησω το μυθο μου. Εσένα δεν σε έχω παρει το θαρρος ακόμα να σε χωσω κάπου σε όλο αυτο. Σιγά σιγα  :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Συνημμένα

• never-underestimate-an-old-man-with-a-fishing-rod-men-s-t-shirt.jpg
    never-underestimate-an-old-man-with-a-fishing-rod-men-s-t-shirt.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 14

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
......

..........  :hi: Στίς κριτικές ή άλήθεια άπλά ύπάρχει ......
Τό ψέμα πρέπει να ΄έφευρεθή !!!!!!!!
Ετσι ακριβως αγαπητε amjik ...Και δυστυχως επειδη η μικροκοινωνια του bou βριθει εφευρετων τα ματια σας 14  ;) ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.029
Πόντοι
25.467
Τα κορίτσια είναι σουπερ. Εγω ειμαι σαν το αναποδο γαμωτο και πρέπει κάπως να ζησω το μυθο μου. Εσένα δεν σε έχω παρει το θαρρος ακόμα να σε χωσω κάπου σε όλο αυτο. Σιγά σιγα  :grin:

Tα έχετε πάρει;

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

καλημερα.....περιμενε να βαλω φιογκο στο κεφαλι για μοιαζω με δωρο κι εφτασα..ελπιζω μονο να μην ειναι στην πολη κανενας αμερικανος προεδρος οπως την αλλη φορα και κανω 40 ωρες...αχαχα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Τα κορίτσια είναι σουπερ. Εγω ειμαι σαν το αναποδο γαμωτο και πρέπει κάπως να ζησω το μυθο μου. Εσένα δεν σε έχω παρει το θαρρος ακόμα να σε χωσω κάπου σε όλο αυτο. Σιγά σιγα  :grin:

Εγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες , λενε ότι και εσεις ειστε σουπερ ...παρα τις εμφανεις τασεις μετριοφροσύνης

Αγαπητη Ερι , η μετριοφροσύνη είναι για τους μετριους

Σε κάθε περιπτωση ..οποτε το επιθυμείτε , μπορειτε να με ενημερώσετε εγκαίρως , και να σας δωσω την ευκαιρία να γνωρισετε τον ΘΡΥΛΟ ( όχι του ροπαπι ..θεος φυλαξει ) αλλα του Excalibur , γνωστου και ως νυχοκοπτη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πιστευω οτ αν ημουν αντρας θα ημουν σκληρος καριολης χυστης μυστης ρεκτης και παιχτης  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.029
Πόντοι
25.467
βλέπω την ελεναρα -κορμαρα -μουναρα, βλεπω και την καυτη -καβλιαρα- θεαρα,  πρέπει να τις παρω;  :grin: αγιε αν ημενα αντρας στανταρ θα το έκανα :happy:

Την Ελενάρα - κορμάρα - μουνάρα την βλέπω κι εγώ. Την άλλην δεν βλέπω.  :)

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
βλέπω την ελεναρα -κορμαρα -μουναρα, βλεπω και την καυτη -καβλιαρα- θεαρα,  πρέπει να τις παρω;  :grin: αγιε αν ημενα αντρας στανταρ θα το έκανα :happy:
Με βαζεις σε σκεψεις Ερι !! Δεν ειν κακο... Δεν ειν κακο :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες , λενε ότι και εσεις ειστε σουπερ ...παρα τις εμφανεις τασεις μετριοφροσύνης

Αγαπητη Ερι , η μετριοφροσύνη είναι για τους μετριους

Σε κάθε περιπτωση ..οποτε το επιθυμείτε , μπορειτε να με ενημερώσετε εγκαίρως , και να σας δωσω την ευκαιρία να γνωρισετε τον ΘΡΥΛΟ ( όχι του ροπαπι ..θεος φυλαξει ) αλλα του Excalibur , γνωστου και ως νυχοκοπτη
μπουρδες μην τους ακους. εγκαιρως γιατι; θα καμετε χαλαουα; αααααααααααααααααααχααχαχχααχχαχαχαχαχχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom