You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
καυτη τα έχω με Τομα είμαι παντρεμένη με βασιλοφρων ο Νικ με θέλει κολασμενα ο μπλιτς μου γράφει κριτικές ο αντισθενης μπαναρει όσους ζηλεύει ο ζεμπου φτιάχνει πίτες με κωνειο για παρτη μου ο Βλουβλου στα παπαρια του ο καρελιας πηδαει άλλες και φωνάζει Μπουτάρης οτουρμπακης είναι τρελός για εμένα ο μπαρόκ με αγαπά ο άγιος μου γράφει ποίηση ο Πουσι μου κάνει προταση γάμου και ο παπι με πηδαει στα όνειρα μου. Υπό αυτές τις συνθήκες σκέφτομαι ότι θα τα φτιάξω μαζί σου να τελειώνει αυτό το χάος αχαχαχαχαχαχα
Το μονο καλο ότι εγω δεν περιλαμβάνομαι στην λιστα , οποτε μπορει να με διεκδηκησει αφοαβα ειτε η Αφροδιτη ειτε η Ελενα ....
Αντε κορίτσια παρτε σειρα παρακαλω
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
καυτη τα έχω με Τομα είμαι παντρεμένη με βασιλοφρων ο Νικ με θέλει κολασμενα ο μπλιτς μου γράφει κριτικές ο αντισθενης μπαναρει όσους ζηλεύει ο ζεμπου φτιάχνει πίτες με κωνειο για παρτη μου ο Βλουβλου στα παπαρια του ο καρελιας πηδαει άλλες και φωνάζει Μπουτάρης οτουρμπακης είναι τρελός για εμένα ο μπαρόκ με αγαπά ο άγιος μου γράφει ποίηση ο Πουσι μου κάνει προταση γάμου και ο παπι με πηδαει στα όνειρα μου. Υπό αυτές τις συνθήκες σκέφτομαι ότι θα τα φτιάξω μαζί σου να τελειώνει αυτό το χάος αχαχαχαχαχαχα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τα κορίτσια είναι σουπερ. Εγω ειμαι σαν το αναποδο γαμωτο και πρέπει κάπως να ζησω το μυθο μου. Εσένα δεν σε έχω παρει το θαρρος ακόμα να σε χωσω κάπου σε όλο αυτο. Σιγά σιγαΤο μονο καλο ότι εγω δεν περιλαμβάνομαι στην λιστα , οποτε μπορει να με διεκδηκησει αφοαβα ειτε η Αφροδιτη ειτε η Ελενα ....
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
......
.......... Στίς κριτικές ή άλήθεια άπλά ύπάρχει ......
Τό ψέμα πρέπει να ΄έφευρεθή !!!!!!!!
φιλτατατε
πως την εχετε ??? την υγεια σας ( παντα )
Συνημμένα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και πολυ καλα θα κανεις ...τοσο καιρο τι καταλαβες με ολους αυτους ..?αγαμητη εμενες...Κατσε κει και περιμενε την Παρασκευη κατεβαινω εγω στην Πελοπονησο
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
Συνημμένα
Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ετσι ακριβως αγαπητε amjik ...Και δυστυχως επειδη η μικροκοινωνια του bou βριθει εφευρετων τα ματια σας 14 ;) ;)......
.......... Στίς κριτικές ή άλήθεια άπλά ύπάρχει ......
Τό ψέμα πρέπει να ΄έφευρεθή !!!!!!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.029
- Πόντοι
- 25.467
Τα κορίτσια είναι σουπερ. Εγω ειμαι σαν το αναποδο γαμωτο και πρέπει κάπως να ζησω το μυθο μου. Εσένα δεν σε έχω παρει το θαρρος ακόμα να σε χωσω κάπου σε όλο αυτο. Σιγά σιγα
Tα έχετε πάρει;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και όχι μονο
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Το μονο καλο ότι εγω δεν περιλαμβάνομαι στην λιστα , οποτε μπορει να με διεκδηκησει αφοαβα ειτε η Αφροδιτη ειτε η Ελενα ....
καλημερα.....περιμενε να βαλω φιογκο στο κεφαλι για μοιαζω με δωρο κι εφτασα..ελπιζω μονο να μην ειναι στην πολη κανενας αμερικανος προεδρος οπως την αλλη φορα και κανω 40 ωρες...αχαχα
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Τα κορίτσια είναι σουπερ. Εγω ειμαι σαν το αναποδο γαμωτο και πρέπει κάπως να ζησω το μυθο μου. Εσένα δεν σε έχω παρει το θαρρος ακόμα να σε χωσω κάπου σε όλο αυτο. Σιγά σιγα
Εγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες , λενε ότι και εσεις ειστε σουπερ ...παρα τις εμφανεις τασεις μετριοφροσύνης
Αγαπητη Ερι , η μετριοφροσύνη είναι για τους μετριους
Σε κάθε περιπτωση ..οποτε το επιθυμείτε , μπορειτε να με ενημερώσετε εγκαίρως , και να σας δωσω την ευκαιρία να γνωρισετε τον ΘΡΥΛΟ ( όχι του ροπαπι ..θεος φυλαξει ) αλλα του Excalibur , γνωστου και ως νυχοκοπτη
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
βλέπω την ελεναρα -κορμαρα -μουναρα, βλεπω και την καυτη -καβλιαρα- θεαρα, πρέπει να τις παρω; αγιε αν ημενα αντρας στανταρ θα το έκαναTα έχετε πάρει;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.029
- Πόντοι
- 25.467
βλέπω την ελεναρα -κορμαρα -μουναρα, βλεπω και την καυτη -καβλιαρα- θεαρα, πρέπει να τις παρω; αγιε αν ημενα αντρας στανταρ θα το έκανα
Την Ελενάρα - κορμάρα - μουνάρα την βλέπω κι εγώ. Την άλλην δεν βλέπω.
Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Με βαζεις σε σκεψεις Ερι !! Δεν ειν κακο... Δεν ειν κακοβλέπω την ελεναρα -κορμαρα -μουναρα, βλεπω και την καυτη -καβλιαρα- θεαρα, πρέπει να τις παρω; αγιε αν ημενα αντρας στανταρ θα το έκανα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μπουρδες μην τους ακους. εγκαιρως γιατι; θα καμετε χαλαουα; αααααααααααααααααααχααχαχχααχχαχαχαχαχχααΕγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες , λενε ότι και εσεις ειστε σουπερ ...παρα τις εμφανεις τασεις μετριοφροσύνης
Αγαπητη Ερι , η μετριοφροσύνη είναι για τους μετριους
Σε κάθε περιπτωση ..οποτε το επιθυμείτε , μπορειτε να με ενημερώσετε εγκαίρως , και να σας δωσω την ευκαιρία να γνωρισετε τον ΘΡΥΛΟ ( όχι του ροπαπι ..θεος φυλαξει ) αλλα του Excalibur , γνωστου και ως νυχοκοπτη
Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ουπς !!Την Ελενάρα - κορμάρα - μουνάρα την βλέπω κι εγώ. Την άλλην δεν βλέπω.
Καλημερα ΑΓΙΩΤΑΤΕ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4